2022-06-27 15:30:04
Φωτογραφία για Φαίη Σκορδά: Αν κριτήριο είναι ποιος δίνει τα περισσότερα τότε το STAR κινδυνεύει να...

 Αν κριτήριο είναι ποιος δίνει τα περισσότερα τότε το STAR κινδυνεύει να χάσει μια μεγάλη ευκαιρία

Η μια είδηση είναι ότι ο ΣΚΑΙ έκανε πρόταση στη Φαίη Σκορδά και η άλλη είδηση ότι δεν έχει αποφασίσει το κανάλι ακόμη για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου… Και οι δυο πληροφορίες ειπώθηκαν από τη φοβερή και τρομερή Σίσσυ Χρηστίδου.

Βεβαίως πώς γίνεται να έχουν κλείσει στο Φάληρο την Μπακοδήμου και τώρα να λέγεται ότι δεν είναι σίγουρο το τι θα κάνει, ενώ λίγο πριν θεωρούνταν σίγουρη η εκπομπή, αφού είχε ξεκινήσει και η προετοιμασία… Αλλά αυτό δείχνει από τη μια την ετοιμότητα του ΣΚΑΙ να μπει στο κυνήγι για τη Φαίη Σκορδά και καλά κάνει, αλλά από την άλλη δείχνει και το μπάχαλο και τι περιμένει την Μπακοδήμου, αν ο ΣΚΑΙ καταφέρει να πάρει τη Σκορδά!

Η αλήθεια είναι ότι η Σκορδά θα «φτουρίσει» στον ΣΚΑΙ ως μεταγραφή, παρά στο STAR… Ωστόσο η παρουσία της επίσης φοβερής και τρομερής Κουτσελίνη στο STAR θα βοηθήσει τη Σκορδά να προσαρμοστεί καλύτερα, γρηγορότερα και πολλά άλλα ακόμη… Θα μπορούσε με τις δυο η πρωινή ζώνη του STAR να σαρώνει!

Βέβαια το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε η Σκορδά μόνη της, δηλαδή χωρίς τον Λιάγκα (το ίδιο ισχύει και για αυτόν), είναι σούπερ ντούπερ επιλογή, αλλά επίφοβη ως προς τις τηλεθεάσεις! Μπορεί να της κάτσουν μπορεί όμως και όχι! Είναι ένα ρίσκο! Από την άλλη όμως δεν παίρνεις τη Σκορδά μόνο για τα νούμερα (λέμε τώρα)!

Σίγουρα η ανανέωση θα της κάνει καλό και θα τη βοηθήσει σε επίπεδο τηλεθεάσεων μια αλλαγή… όποιο κανάλι καταφέρει και την πάρει για τον πρώτο καιρό σίγουρα θα κάνει νούμερα!

Πάντως η Φαίη Σκορδά ταιριάζει περισσότερο στην εικόνα του ΣΚΑΙ… Αλλά μοιραία η παρουσία της Κουτσελίνη στο STAR έχει τη βαρύτητά του! Βεβαίως παίζει ρόλο ποιος δίνει τα περισσότερα… Και δω το STAR δεν φημίζεται!

Όπως και να έχει είναι μια ευχάριστη εξέλιξη γιατί το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι – τηλεοπτικά μιλώντας, δεν είχε τίποτα! Τώρα όμως απέκτησε! Αν ειδικά μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησης και το MEGA… Αν ήταν πέρυσι θα έμπαινε και θα την έπαιρνε! Ποιος ξέρει…

enimerosi24.grΠηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ