2022-06-30 14:00:07
Φωτογραφία για Aναστάτωση στην ΕΡΤ: Αναζητούν αντικαταστάτη...
Εκ των θα λυθεί το θέμα της αντικατάστασης της Ανδριάνας Παρασκευοπούλου, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό της διοίκησης της ΕΡΤ. 

Βλέπετε, στο Ραδιομέγαρο θεωρούν πως υπάρχει το στελεχιακό δυναμικό που θα μπορούσε να στηρίξει το εγχείρημα και ήδη έχουν ξεχωρίσει δύο-τρεις περιπτώσεις από τα πλέον γνωστά δημοσιογραφικά ονόματα της κρατικής τηλεόρασης. 

Όπως και να έχει, το πολύ μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες σύμφωνα με το secret, θα έχει οριστικοποιηθεί το πρόσωπο που θα κληθεί να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, εν μέσω, μάλιστα, προεκλογικής περιόδου.

Στο μεταξύ, αναστάτωση προκλήθηκε στο Ραδιομέγαρο από την ξαφνική ανακοίνωση της αποχώρησης της Αλεξάνδρας Καϋμένου, όχι τόσο για το ίδιο το γεγονός όσο για την αποκάλυψη πως, ενώ η εκπομπή της βρισκόταν κανονικά στον αέρα τα Σαββατοκύριακα, εκείνη πραγματοποιούσε μυστικά δοκιμαστικά στον Alpha. 

Tελικώς, οι απαντήσεις δόθηκαν με τη γνωστοποίηση της αξιοποίησής της στην καλοκαιρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού μαζί με τους Σουρέλη - Κοσελόγλου. 

Οπως αντιλαμβάνεται κανείς, έπειτα από όλα αυτά καθίσταται έκθετη τόσο η Διεύθυνση Ενημέρωσης όσο και η διοίκηση, καθώς ουδείς είχε αντιληφθεί τι ακριβώς συνέβαινε.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ