2022-07-09 17:35:05
Φωτογραφία για Άγριες Μέλισσες: Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά βήματα των πρωταγωνιστών;
Οι Άγριες Μέλισσες, το βράδυ της Πέμπτης (08/07) πέταξαν για τελευταία φορά στην συχνότητα του Ant1 καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό με το διπλό συνταρακτικό επεισόδιο το οποίο ήταν γεμάτο αίμα, συγκίνηση αλλά και λύτρωση. Οι κάτοικοι του Διαφανίου κράτησαν συντροφιά στους τηλεθεατές για τελευταία φορά χαρίζοντας τους άλλη μια φορά συγκλονιστικές ερμηνείες.

Ελένη, Ασημίνα, Δρόσω, Δούκας, Μυρσίνη, Λάμπρος, Νικηφόρος, Κωνσταντής, Μελέτης, Πηνελόπη, Ακύλας, Ζωή, Αιμιλία και όλοι οι υπόλοιποι κάτοικοι του Διαφανίου, του χωριού που έγινε χωριό όλων των τηλεθεατών μέσα από τις τρεις σεζόν που προβαλλόταν η σειρά, εμφανίστηκαν για τελευταία φορά.

Όλοι τους οδηγήθηκαν στο τέλος τους, που για κάποιους ήταν λυτρωτικό και για κάποιους θανάσιμο.

Στα τρία χρόνια προβολής των Άγριων Μελισσών, οι τηλεθεατές ήρθαν αντιμέτωποι με την κινηματογραφική αισθητική και τη θεατρικότητα. Οι Άγριες Μέλισσες γρήγορα χαρακτηρίστηκαν «σειρά – φαινόμενο» αφού άνοιξε νέους δρόμους στη μυθοπλασία με τις υψηλές προδιαγραφές που έβαλε ως βάση στις καθημερινές σειρές.


Και μπορεί, έπειτα από τρεις σεζόν, οι Άγριες Μέλισσες να έριξαν οριστικά αυλαία και να έκαναν τους τηλεθεατές να μελαγχολήσουν (αφού κανείς δεν θα έλεγε όχι, σε έναν ακόμα κύκλο της σειράς), οι ηθοποιοί όμως που ενσάρκωσαν τους χαρακτήρες που κρατούσαν παρέα στο τηλεοπτικό κοινό, ήδη έχουν συμφωνήσει για τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.

Πού θα απολαύσουμε όμως τους πρωταγωνιστές των Άγριων Μελισσών μετά το τέλος της σειράς;

Ας τους δούμε έναν – έναν Μαρία Κίτσου: Η «Μπουμπουλίνα του Διαφανίου», η αγαπημένη Λενιώ Σταμίρη των Άγριων Μελισσών, άφησε στην άκρη την καραμπίνα της, έκανε ειρήνη με τον Δούκα Σεβαστό και αφού είχε τον τελευταίο λόγο στην σειρά, μεταμορφώνεται σε Ηλέκτρα. Η Μαρία Κίτσου η οποία υποδύθηκε τη Λενιώ ξεκίνησε τις θεατρικές παραστάσεις του έργου «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη με μεγάλη επιτυχία. Και μπορεί οι παραστάσεις να σταμάτησαν λόγω ενός προβλήματος υγείας της ηθοποιού, πλέον όμως, η Μαρία Κίτσου ανάρρωσε και οι παραστάσεις ξεκίνησαν κανονικά.

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ο δάσκαλος του Διαφανίου και μεγάλος έρωτας της Ελένης Σταμίρη, Λάμπρος Σεβαστός, γύρισε στο χωριό παντρεμένος, έμεινε χήρος αφού η Μυρσίνη του σκότωσε την σύζυγο του Θεοδοσία, διεκδίκησε τη Λενιώ του, την παντρεύτηκε, βρέθηκε εξόριστος στη Λέρο, έχασε τη θέση του στο σχολείο, γύρισε στο Διαφάνι, έμαθε την αλήθεια για το θάνατο του αδερφού του Γιάννου, έκανε ειρήνη τελευταία στιγμή με τον Μελέτη και κράτησε στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ο οποίος υποδύθηκε τον Λάμπρο Σεβαστό στις Άγριες Μέλισσες, πρωταγωνιστεί στην «Ηλέκτρα» του Ευρυπίδη με τη Μαρία Κίτσου, ενώ τον χειμώνα θα βρίσκεται στη σκηνή του θεάτρου Ήβη, στην παράσταση 42497, που γράφει και σκηνοθετεί ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Λεωνίδας Κακούρης: Ο ισχυρός άντρας του κάμπου, ο άνθρωπος που είχε πάνω απ’ όλα την οικογένειά του και δεν δίσταζε να βγάζει από τη μέση όποιον απειλούσε την πρωτοκαθεδρία του, έπεσε στα χαμηλά, βρέθηκε μακριά από τον τόπο του, το Διαφάνι, έχασε από το πλάι του τα παιδιά του που ήθελαν να τον δουν στη φυλακή και τα κατάφεραν για λίγο και μια ανάσα από το τέλος μπήκε ξανά στο αρχοντικό του. Ο λόγος για τον Δούκα Σεβαστό, ο οποίος εξιλεώθηκε για όσα έκανε στις αδερφές Σταμίρη λίγο πριν το τέλος. Στάθηκε στο πλευρό της Ελένης, την ξεγέννησε και έδωσε τη ζωή του προκειμένου να την σώσει από το μένος του Ακύλα.

Ο Λεωνίδας Κακούρης ο οποίος υποδύθηκε τον Δούκα Σεβαστό, μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών, θα βρεθεί ξανά στους τηλεοπτικούς δέκτες αφού αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην συνέχεια της δραματικής σειράς «Το νησί» που θα φέρει τον τίτλο «Μια νύχτα του Αυγούστου» και θα προβληθεί από την ΕΡΤ. Μέχρι τότε όμως, ο Λεωνίδας Κακούρης πρωταγωνιστεί και στη θεατρική παράσταση «Η Μεγάλη Πλεκτάνη» η οποία περιοδεύει στην Ελλάδα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Γιώργος Γάλλος: Ο Μιλτιάδης μπορεί στον τρίτο και τελευταίο κύκλο των Άγριων Μελισσών να εμφανίστηκε μόνο στο όνειρο του γιου του Λάμπρου ώστε να του δώσει δύναμη πως όλα θα πάνε καλά και να αντέξει στη φυλακή που βρισκόταν όμως στο τέλος του δεύτερου κύκλου χάρισε στους τηλεθεατές ένα συγκλονιστικό φινάλε. Ο Μιλτιάδης Σεβαστός έδωσε τη ζωή του για να σώσει τις αδερφές Σταμίρη που δεχόντουσαν επίθεση από τους Άβαντες. Ο Γιώργος Γάλλος, ο οποίος υποδύθηκε τον Μιλτιάδη Σεβαστό, σύντομα θα βρεθεί ξανά στο πλευρό των δημιουργών των Άγριων Μελισσών, Μελίνας Τσαμπάνη, Πέτρου Καλκόβαλη και Λευτέρη Χαρίτου. Το team πίσω από τις Άγριες Μέλισσες προετοιμάζουν τη νέα τους σειρά εποχής που έχει τον προσωρινό τίτλο «Μάγισσα» και προορίζεται να προβληθεί από τον Ant1. Αυτή όμως δεν θα είναι η μόνη «εμφάνιση» του Γιώργου Γάλλου στους τηλεοπτικούς δέκτες αφού από την νέα σεζόν, οι «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη στην οποία και πρωταγωνιστεί θα ξεκινήσει να προβάλλεται στον Ant1.

Νίκος Ψαρράς: Ο Σταμάτης, πρώην σύζυγος της Βιολέτας, έφυγε από το Διαφάνι… νύχτα, παρατώντας τη γυναίκα του με χρέη και μόνη της. Έπειτα από χρόνια εμφανίστηκε ξανά και οι συγχωριανοί του, του έκαναν ξεκάθαρο πως δεν τον έχουν συγχωρέσει για ότι έκανε στη Βιολέτα. Έφυγε, και έπειτα από καιρό, γύρισε ξανά έχοντας μαζί του ένα παιδί. Το δικό του παιδί το οποίο όλοι κοιτούσαν περίεργα αρχικά εξαιτίας του ήταν έγχρωμο. Τελικά, ο Σταμάτης Μαυρουδής, κατάφερε να γίνει ξανά μέλος του Διαφανίου, να τον δεχθούν οι συγχωριανοί του και να βρουν κώδικα επικοινωνίας με την πρώην σύζυγό του, με την οποία ανέλαβαν να μεγαλώσουν μαζί τον γιο του. Ο Νίκος Ψαρράς ο οποίος υποδύθηκε τον Σταμάτη, από τη νέα σεζόν, θα βρίσκεται και εκείνος στη νέα σειρά «Μάγισσα» αλλά και στην σειρά της ΕΡΤ «Το βραχιόλι της φωτιάς».

Κατερίνα Διδασκάλου: Η Μυρσίνη Σεβαστού, ίσως ο μόνος χαρακτήρας των Άγριων Μελισσών, που δυσκολεύτηκε να φτάσει στην εξιλέωση. Η γυναίκα πίσω από τον Δούκα Σεβαστό που ευθυνόταν για τόσα δεινά στο Διαφάνι, έπρεπε να έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια για τον γιο της Σέργιο και να χάσει τον άντρα της για να καταφέρει να βρει τη λύτρωση. Η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία υποδύθηκε μοναδικά την Μυρσίνη χαρίζοντας οσκαρικές ερμηνείες στους τηλεθεατές, συνεχίζει τις παραστάσεις με τη θεατρική παράσταση «Η πόρνη από πάνω» ενώ από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αναμένεται να υποδυθεί την καλόγρια στη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο».

Έλλη Τρίγγου: Η αθώα Ασημίνα Σταμίρη, βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Νικηφόρου Σεβαστού. Το παραμύθι τους όμως είχε δυο… δράκους. Ο ένας ήταν η αδερφή της Δρόσω, η οποία έμεινε έγκυος από τον αγαπημένο της Νικηφόρο και ο άλλος ήταν η δαιμόνια μητέρα του, Μυρσίνη η οποία δεν είχε σκοπό με τίποτα να δεχθεί για νύφη την φόνισσα του γιου της Σέργιου. Δια πυρός και σιδήρου πέρασε η Ασημίνα Σταμίρη όμως κατάφερε να βρει την αγάπη μέσα της και να συγχωρέσει την αδερφή της αλλά και τον σύζυγό της. Η Έλλη Τρίγγου η οποία υποδύθηκε την Ασημίνα Σταμίρη, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Στέλιου Μάινα, στη θεατρική παράσταση «Dogville» ενώ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ερμηνεύει την Αντιγόνη στο ομώνυμο έργο του Σοφοκλή. Τηλεοπτικά, η Έλλη Τρίγγου αναμένεται να βρεθεί ξανά με γνώριμα σε εκείνην πρόσωπα αφού θα είναι η πρωταγωνίστρια στην σειρά «Μάγισσα».

Δανάη Μιχαλάκη: Τον έρωτα και τη μεγάλη ζωή ήθελε να ζήσει η μικρή Σταμίρη. Η Δρόσω με τα πολλά όνειρα και τη μεγάλη φιλοδοξία, όση αγάπη κι αν είχε στις αδερφές της, έκανε ένα από τα μεγαλύτερα κακά στην Ασημίνα αφού ξελόγιασε τον σύζυγό της και έμεινε έγκυος από εκείνον. Γέννησε τον μικρό Σέργιο τον οποίο άφησε στα χέρια της αδερφής της και χάθηκε στα στενά της Τρούμπας όπου καθημερινά πλήγωνε τον εαυτό της καθώς πίστευε ότι αυτή η τιμωρία της άξιζε. Χρόνια μετά, και έπειτα από παρέμβαση της Λενιώς, επέστρεψε στο Διαφάνι και αφού προηγήθηκαν ομηρικοί καυγάδες και έντονες σκηνές κατάφερε να κάνει ειρήνη με την αδερφή της και να θυμηθούν την αγάπη που είχαν μεταξύ τους. Εν τω μεταξύ, ο Κωνσταντής Σεβαστός, κεραυνοβολήθηκε από έρωτα για τη μικρή Σταμίρη, επιφέροντας ένα ακόμα πλήγμα στη μητέρα του, Μυρσίνη. Ο έρωτας τους αποδείχθηκε δυνατός και ολοκληρώθηκε με πολλά παιδιά. Η Δανάη Μιχαλάκη η οποία υποδύθηκε τη Δρόσω Σταμίρη αναμένεται να συμμετάσχει στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Παραλία», η οποία θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν και για πρώτη φορά θα παίξει στο πλευρό του επίσης ηθοποιού μπαμπά της, Γιώργου Μιχαλάκη.

Γιάννης Κουκουράκης: Ο Κωνσταντής Σεβαστός που πάντα ένιωθε παραπεταμένος από τους γονείς του αλλά και τα αδέρφια του και έκανε τα πάντα για να αποδείξει ότι αξίζει, βρήκε την αγάπη στα μάτια της Δρόσως, ή αλλιώς Δροσοσταλίδας του όπως την αποκαλούσε. Μαρτύρησε στον Λάμπρο πως ήταν παρών στη δολοφονία του Γιάννου. Το ποτό έγινε ο καλύτερος του φίλος όμως η αγάπη του για τη Δρόσω τον έσωσε από το θάνατο. Ο ηθοποιός Γιάννης Κουκουράκης ο οποίος υποδύθηκε τον Κωνσταντή Σεβαστό την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα βρεθεί ξανά με τη «Δρόσω» του καθώς θα συμμετάσχει στην «Παραλία» της ΕΡΤ. Από τις 10 Ιουλίου, ο Γιάννης Κουκουράκης ξεκινά περιοδεία με τη θεατρική παράσταση «Γυάλινος Κόσμος» του Τενεσί Ουίλιαμς.

Αναστάσης Ροϊλός: Ο Νικηφόρος Σεβαστός, έφυγε από νωρίς από το Διαφάνι και βρέθηκε στη Γαλλία όπου τον μεγάλωσε η Αννέτ, αδερφή του πατέρα του Δούκα. Ο Νικηφόρος επέστρεψε στο Διαφάνι, γνώρισε την Ασημίνα και όλα πήραν το δρόμο τους για να ζήσει έναν μεγάλο έρωτα. Έναν έρωτα που βύθισε στο σκοτάδι μόνος του, όταν υπέκυψε στη γοητεία της μικρής αδερφής της αγαπημένης του και έκανε μαζί της παιδί. Ένας μεγάλος έρωτας όμως όπως αυτός του Νικηφόρου και της Ασημίνας βρίσκει τον τρόπο να βγει ξανά στο φως. Μέσα από πολλές δυσκολίες, το ζευγάρι κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να είναι ξανά μαζί ακολουθώντας τα όνειρα του. Εκείνος να γίνει ξανά συγγραφέας κι εκείνη δημοσιογράφος. Ο Αναστάσης Ροϊλός ο οποίος υποδύθηκε τον Νικηφόρο Σεβαστό, θα βρεθεί κι αυτός στην σειρά «Μάγισσα» με αγαπημένα του πρόσωπα από τις Άγριες Μέλισσες.

Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο Μελέτης Ζωιτός, ο άνθρωπος που ήταν το δεξί χέρι του Δούκα Σεβαστού και ήταν εκείνος που αναλάμβανε όλες τις βρωμοδουλειές, μπλέχτηκε σε έναν αδιέξοδο έρωτα χωρίς το ξέρει, αφού ερωτεύθηκε την ξαδέρφη του, και έμαθε πως ήρθε στη ζωή όταν η μητέρα του έπεσε θύμα βιασμού. Όταν ο Δούκας έπεσε νεκρός από τους ανθρώπους του Ακύλα Μεγαρίτη, ο Μελέτης πήρε εκδίκηση και σκότωσε τον αρχηγό των Αβάντων ενώ στην συνέχεια παραδόθηκε και ομολόγησε όλα όσα έχει διαπράξει με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα. Ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης, με τις ερμηνείες του στις Άγριες Μέλισσες συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό, ενώ την ερχόμενη σεζόν αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον μέσα από μια άλλη πετυχημένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς θα εισβάλλει στον Σασμό.

Αιμίλιος Χειλάκης: Ο Ακύλας Μεγαρίτης εμφανίστηκε στην τρίτη σεζόν των Άγριων Μελισσών και ήταν ίσως ο πιο κακός χαρακτήρας. Ο εργολάβος της Χούντας δεν έκανε ούτε ένα καλό σε κανέναν στον τρίτο κύκλο της σειράς ενώ η σύζυγός του Ζωή του επεφύλασσε το μεγαλύτερο πλήγμα. Ποιο ήταν αυτό; Ενώ ο Ακύλας ήταν φυλακισμένος για κάποια από τα εγκλήματα που είχε διαπράξει, εκείνη φρόντισε να τον ενημερώσει πως η πολυαγαπημένη του κόρη, δεν ήταν τελικά κόρη του. Ο Ακύλας βρήκε τον θάνατο από το χέρι του Μελέτη ο οποίος τον έκανε «επιτέλους να το βουλώσει». Την ερχόμενη σεζόν, ο Αιμίλιος Χειλάκης ο οποίος υποδύθηκε τον Ακύλα Μεγαρίτη αποφάσισε να ρίξει λίγο ρυθμούς και να μην συμμετέχει σε κάποια σειρά παρά μόνο στην ταινία «Καπετάν Μιχάλης».

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η γυναίκα που ήθελε όσο τίποτα να δει τον Ακύλα να πληρώνει για τα αμαρτήματα του δεν ήταν άλλη από την σύζυγό του, Ζωή και ήταν η ίδια που του έφερε το μεγαλύτερο πλήγμα αφού τον ενημέρωσε πως η κόρη του, Κορίνα, δεν ήταν τελικά κόρη του αλλά ήταν κόρη άλλου άντρα. Η Μαρκέλλα Γιαννάτου η οποία υποδύθηκε την Ζωή Μεγαρίτη την ερχόμενη σεζόν αναμένεται να συμμετέχει κι αυτή στην σειρά «Μάγισσα».

Γιώργος Σουξές: Η ήσυχη δύναμη του Διαφανίου, ο ενωμοτάρχης Προύσαλης ο οποίος από την πρώτη σεζόν των Άγριων Μελισσών ήταν στο πλευρό των συγχωριανών του και συνέτρεχε όποιον τον χρειαζόταν απέδειξε πως αυτοί που δεν ακούγονται και «δεν τους πιάνει το μάτι σου» είναι ικανοί να στηρίξουν όποιον τον χρειάζεται. Ο Γιώργος Σουξές ο οποίος υποδύθηκε τον Προύσαλη, αφήνει τον Ant1 και πάει στην ΕΡΤ αφού την ερχόμενη σεζόν θα μπει στην σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Χρήστος Πλαΐνης – Βαγγέλης Αλεξανδρής – Αργύρης Πανταζάρας: Τρεις από τους πλέον χαρακτηριστικούς ρόλους των Άγριων Μελισσών ήταν ο Τόλιας, ο Κυριάκος και ο Τάκης Δοξαράς. Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής και Αργύρης Πανταζάρας, οι ηθοποιοί οι οποίοι υποδύθηκαν τους αντίστοιχους χαρακτήρες, την ερχόμενη σεζόν θα βρεθούν στον Alpha και περάσουν την πόρτα του δικού τους… παράδεισο. Οι ηθοποιοί θα συμμετέχουν στην νέα καθημερινή σειρά του Alpha «Παράδεισος».

Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος – Μαρία Καλλιμάνη – Ελένη Καρακάση: Ο Πέτρος Ορφανίδης, η Αιμιλία Λειβαδά και η Ρίζω, έβαζαν το χέρι τους και έφερναν πολλές και ανατρεπτικές εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες». Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος, Μαρία Καλλιμάνη και Ελένη Καρακάση, οι τρεις ηθοποιοί που υποδύθηκαν τους αντίστοιχους ρόλους, την ερχόμενη σεζόν θα βρεθούν ξανά μαζί. Αυτήν τη φορά στην συχνότητα του Mega και στη νέα σειρά «Το Μαύρο Ρόδο».

ΚείμενοΣοφία Πελεκάνου -newsbeast

Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ