2022-07-15 09:29:13
Φωτογραφία για «Ψύξη θα ‘ναι…» και πέθανε από καρδιά! Το παρασκήνιο του θανάτου του 49χρονου που αφέθηκε από το νοσοκομείο αβοήθητος
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας 49χρονος στην Πάτρα πήγε σε νοσοκομείο με πόνο στην πλάτη, δεν τον δέχτηκαν και πέθανε στο δρόμο!

Για το σοκαριστικό αυτό θάνατο στην Πάτρα ζήτησε κατεπείγουσα έρευνα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, όταν ο 49ρονος ζαχαροπλάστης Θ.Ν, αισθάνθηκε έναν δυνατό πόνο στην πλάτη.

Φοβήθηκε τόσο πολύ, που έσπευσε στο κοντινότερο Νοσοκομείο, στον «Αγιο Ανδρέα» της Πάτρας. Εφτασε εκεί, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα και απευθύνθηκε σε όποιον γιατρό βρήκε μπροστά του.

Του περιέγραψε τον ισχυρό πόνο που ένιωθε στην πλάτη, για ν’ ακούσει την φράση: «Ψύξη θα ‘ναι, εμείς δεν εφημερεύουμε, πηγαίνετε στο Ρίο», όπως ο ίδιος είπε σε οικείους του.

Τον έστειλαν στο Ρίο

Ο 49χρονος επέμενε. Ζητούσε να τον κοιτάξουν, να του δώσουν κάτι να σταματήσει ο πόνος, αφού είχε φοβηθεί πως ήταν πόνος από την καρδιά!


Λίγα λεπτά μετά, έφθασε στο Νοσοκομείο ο μικρότερος αδελφός του, τον οποίον είχε ειδοποιήσει για να σπεύσει για βοήθεια. Παρά τις εκκλήσεις και των δύο, οι γιατροί ήταν ανένδοτοι. Τον έστελναν στο Πανεπιστημιακό στο Ρίο.

Πέθανε στο δρόμο

Τα δύο αδέλφια μπήκαν στο αυτοκίνητο του μικρότερου και ξεκίνησαν για εκεί. Στον δρόμο ο αδελφός του, του μίλησε για όλα. Του εξήγησε πώς έφθασε στον «Άγιο Αδρέα», τι είπε στους γιατρούς κι όλα αυτά με κάθε λεπτομέρεια. Ξαφνικά, και ενώ ο αδελφός οδηγούσε, ένιωσε έναν ακόμα πιο ισχυρό πόνο και κατέρρευσε στο κάθισμα. Η καρδιά του είχε σταματήσει να χτυπά! Ο αδελφός έκανε ό,τι μπορούσε, αλλά ήταν ήδη αργά. Είχε ξεψυχήσει ακριβώς δίπλα του.

Ξέσπασαν στον Άγιο Ανδρέα

Έφτασαν στο Νοσοκομείο Ρίου και απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του, από καρδιακή ανακοπή. Ακολούθησαν σκηνές θρήνου και στη συνέχεια αγανάκτησης και ξεσπάσματος στον πρώτο Νοσοκομείο που απευθύνθηκε, στον «Άγιο Ανδρέα».

Συγγενείς πήγαν εκεί, ζητώντας εξηγήσεις, θεωρώντας πως, αν οι γιατροί είχαν παρέμβει άμεσα, ο άνθρωπός τους θα είχε σωθεί. Έφυγε, στα 49 του χρόνια, επειδή το εν λόγω Νοσοκομείο δεν υπήρχε εφημερία και δεν εκτιμήθηκε το επείγον της κατάστασής του.

Δεύτερη τραγωδία για την οικογένεια

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο Θ.Ν. ήταν επί χρόνια ζαχαροπλάστης και ένας από τους καλύτερους στο επάγγελμά του. Η κηδεία του έχει προγραμματιστεί για αύριο (Σάββατο).

Θα πρέπει να τονιστεί πως, είναι η δεύτερη φορά, που η οικογένεια «χτυπιέται». Πριν μερικούς μήνες η 44χρονη Ε.Ν, είχε χάσει την ζωή της, νοσηλευόμενη με κορονοϊό. themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ