2022-08-05 17:11:52
Φωτογραφία για 30+ Διαμορφώσεις - διακοσμήσεις σαλονιού για εξοχικά σπίτια





Ρουστίκ έπιπλα, χτιστοί ή γωνιακοί καναπέδες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν  επιπλέον κρεβάτια, ανθεκτικά υφάσματα, αντικείμενα από ξύλο και ψάθα, λιτές διακοσμήσεις τοίχου, φυσικές αποχρώσεις. 

Αυτά είναι κάποια από τα πιο συνήθη στοιχεία διαμόρφωσης για ένα ...εξοχικό σαλόνι, χωρίς βεβαίως αυτό να σημαίνει ότι ένα σπίτι στην θάλασσα ή στο βουνό δεν μπορεί να διακοσμηθεί σε όποιο ύφος προτιμάτε, από το πιο παραδοσιακό έως το σχεόν minimal. 

Ειδικά σε σπίτια ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής όπως πχ πετρόκτιστα, με ξύλινα δοκάρια, χτιστά εσωτερικά στοιχεία κλπ η αντίστοιχου ύφους εσωτερική διαμόρφωση δεν είναι  ....μονόδρομος, αφού μπορούν να διακοσμηθούν και με επιλογές πιο σύγχρονης αισθητικής.

Σε κάθε περίπτωση το λευκό, στις μεγάλες επιφάνειες των τοίχων, τα παλιά, παλαιωμένα ή απλής γραμμής ξύλινα έπιπλα, οι άνετοι καναπέδες με πολλά μαξιλάρια όπως και η χρήση επιλεκτικά κάποιων παραδοσιακών ή ethnic λεπτομερειών σε στοιχεία όπως χαλιά, διακοσμητικά τοίχου ή και υφάσματα είναι οι πιο πρακτικές και καλαίσθητες επιλογές για την διακόσμηση στο σαλόνι ενός εξοχικού σπιτιού.

soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ