2022-08-08 08:30:02
Φωτογραφία για Η Γη της Ελιάς: Διαβάστε τη συνέχεια στα συγκλονιστικά επεισόδια που έρχονται....

 



Στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του MEGA η Αθηνά θα ζήσει τραγικές στιγμές. Όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα καταφέρει να αποδείξει την αθωότητά της και θα αναγκαστεί να μείνει για πολλά χρόνια στη φυλακή. Η ίδια βέβαια δεν θα σταματήσει να προσπαθεί, έχοντας στο πλευρό της τη Μαργαρίτα και τον Λυκούργο, που δέχτηκε τελικά να αναλάβει την υπεράσπισή της. Μόνο που όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της και χρειάζεται πραγματικά ένα θαύμα για να βγει από τη φυλακή.



Ο Δημοσθένης μπαίνει στο στόχαστρο του Στάθη. Το γεγονός ότι βγάζει εύκολα τόσα πολλά χρήματα τον έχει προβληματίσει κι έτσι αποφασίζει να τον παρακολουθήσει για να μάθει ποιος είναι πραγματικά ο ξάδελφός του. Κι αυτά που θα ανακαλύψει θα τον σοκάρουν, όπως αναφέρει το περιοδικό «Τηλεθεατής».



Όσο ψάχνει, όμως, αυτή την υπόθεση, χωρίς να το καταλάβει, θα μπει και ο ίδιος σε επικίνδυνα μονοπάτια.



Εκείνοι πάντως που θα βιώσουν την απόλυτη ευτυχία στη Γη της Ελιάς θα είναι η Μαρίνα και ο Μάνος, που θα καταφέρουν να πάρουν από το ίδρυμα τη μικρή Αγγελική. Το ζευγάρι, μετά από αυτή την εξέλιξη, δένεται ακόμη περισσότερο, ενώ το χαμόγελο επιστρέφει στο πρόσωπο της μικρής που είχε ταλαιπωρηθεί τόσο. Οι τρεις τους ζουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας και μαζί κάνουν όνειρα για το μέλλον.







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ