2022-08-11 23:30:07
Φωτογραφία για Ο Αρης νίκησε αλλά έμεινε εκτός Ευρώπης



Εκτός Ευρώπης από νωρίς ο Άρης. Οι κίτρινοι δεν μπόρεσαν να κάνουν την ανατροπή-πρόκριση επί της Μακάμπι η οποία και στο δεύτερο μεταξύ τους ματς, αν και έπαιζε και με δέκα παίκτες, εξέθεσε την άμυνα του Μπούργος πετυχαίνοντας το καθοριστικό γκολ με τον Ζάχαβι. Ο Άρης ανέλαβε την πρωτοβουλιά των κινήσεων στα πρώτα λεπτά, αλλά ως εκεί.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν αρκετά εύκολα να κρατήσουν τους "κίτρινους" μακριά από την εστία του Πέρετζ. Δύο σουτ από Ντουκουρέ και Μαντσίνι στο 9' και στο 24' αντίστοιχα ήταν εντελώς άστοχα. Στο 25' ήρθε η πρώτη καλή στιγμή του ματς. Ο Πάλμα με απευθείας εκτέλεση φαουλ έστειλε την μπάλα με δύναμη στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Μακάμπι. Αντί όμως ο Άρης να ανεβάσει στροφές ή να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, έπεσε η απόδοσή του. Πολλά λάθη από τους παίκτες του Μπούργος και η Μακάμπι πήγε άνετα στα αποδυτήρια με το 0-0. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους το ματς έγινε..
. ροντέο. Ο Άρης κέρδισε πέναλτι στο 54' σε σπρώξιμο στον Ιτούρμπε. Ο Σκωτσέζος διαιτητής άργησε να το δώσει, έδειξε και κόκκινη κάρτα σε παίκτη που δεν είχε κάνει την παράβαση, αλλά τελικά το πήρε πίσω και άλλαξε την απόφασή του και την έδειξε στον Γκλέιζερ ύστερα από συνεννόηση με τον βοηθό του. Στο 60' τελικά ο Γκρέι έκανε γκολ το πέναλτι και άνοιξε το σκορ. Ο Άρης πήρε πολλά μέτρα στο γήπεδο. Η άμυνά του ανέβηκε σχεδόν στο κέντρο. Ο Μπούργος πέρασε Καμάτσο και Μανού Γκαρσία στο ματς για να κάνει πιο επιθετικό τον Άρη. Αλλά στο 74' ο Ζάχαβι εξέθεσε την παγίδα-οφσάιντ των "κίτρινων" και με τρομερό πλασέ έκανε το 1-1. Η Μακάμπι με αριθμητικό μειονέκτημα κλείστηκε στο μισό γήπεδο. Ο Άρης βρήκε το δεύτερο γκολ στο 81' με τον Ντουκουρέ μετά ένα τακουνάκι με αρκετή δόση τύχης του Γκρέι, αλλά ως εκεί. Δεν μπόρεσε να φτάσει σε ακόμα ένα γκολ στα τελευταία λεπτά και να στείλει το ματς στη παράταση. Το σουτ του Πάλμα στο 85' έφυγε αουτ, ενώ η κεφαλιά του Γκρέι ήταν αδύναμη και την μπλόκαρε εύκολα ο Πέρετζ. Ο Άρης το μόνο που κατάφερε ήταν να φτάσει σε μία τιμητική νίκη.

athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ