2022-08-16 13:36:32
Φωτογραφία για Secret Song: Αυτά τα πρόσωπα συζητάνε μετά το όχι της Ναταλίας Γερμανού
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με αρκετά νέα προγράμματα να βρίσκονται στα σκαριά. Ένα από αυτά είναι και το Secret Song , το οποίο θα δούμε στον ALPHA. 

Ποιος θα είναι ο παρουσιαστής του show;

Θυμίζουμε ότι το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, παραγωγής Barking Well, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Βασίζεται σε ξένο φορμάτ, όπου στην Γαλλία συγκεκριμένα σημειώνει μεγάλη επιτυχία, με παρουσιαστή μάλιστα τον Νίκο Αλιάγα.

Οι συζητήσεις για τον παρουσιαστή έχουν ήδη ξεκινήσει, αν και σύμφωνα με το youfly επικρατέστερο σενάριο είναι αυτός να εναλλάσσεται σε κάθε επεισόδιο. Ένα από τα πρόσωπα που προσέγγισε ο ALPHA και μοιάζει θετικός σε πρώτη φάση είναι ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος ετοιμάζεται για ακόμα μια σεζόν να παρουσιάσει το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι ‘Deal’.

Εκτός όμως από τις θετικές αποκρίσεις, φαίνεται πως υπήρξαν και αρνήσεις. Μέχρι τώρα ήταν γνωστό πως πρόταση είχε γίνει και στην Ναταλία Γερμανού, η οποία την απέρριψε ενώ το τελευταίο πρόσωπο – έκπληξη που προστέθηκε σε αυτή την λίστα είναι ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης.

 Ο τελευταίος όμως δεν επιθυμεί την εμπλοκή του με την ψυχαγωγία και ευγενικά δεν αποδέχτηκε την συγκεκριμένη προοπτική!

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ