2022-08-19 12:21:15
Φωτογραφία για «Γλυκάνισος»: Δείτε το συγκλονιστικό trailer της σειράς
Δύο κόσμοι διαφορετικοί, δύο ξένοι που θα έρθουν και θα αλλάξουν ό,τι πιστεύουμε πως χωρίζει αλλά και ενώνει δύο ανθρώπους. Ο Στρατής και η Ραζάν θα ζήσουν έναν δυνατό έρωτα κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το ναυάγιο της ζωής τους ή θα ζήσουν ως πρωταγωνιστές σε ένα παράλογο θρίλερ; Ο «Γλυκάνισος» έρχεται στον ΣΚΑΪ και η γεύση του θα μείνει ανεξίτηλη.

Το νέο trailer της δραματικής σειράς είναι στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ και ο μεγάλος έρωτας δύο διαφορετικών ανθρώπων ξετυλίγεται μπροστά μας. Μία σειρά με ιδιαίτερη κινηματογράφηση, σε χώρους αυθεντικούς, με αισιοδοξία, όπου υπάρχει ελπίδα αλλά και σκοτάδι εκεί όπου κρύβεται ο πόνος. Η Μυτιλήνη είναι ο τόπος, εκεί όπου η απόγνωση παλεύει να βρει το φως, για να γίνει ελπίδα.

Με γυρίσματα στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο Μόλυβο, στο γραφικό Πλωμάρι, αλλά και στην ιδιαίτερη πρωτεύουσα του νησιού, τη Μυτιλήνη, η νέα σειρά του ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να μας μεταφέρει στη μεθυστική ατμόσφαιρα του «Γλυκάνισου». Οι συντελεστές της σειράς ολοκλήρωσαν πρόσφατα το πρώτο μέρος των γυρισμάτων στο νησί του Βορείου Αιγαίου, και μετά από ένα σύντομο διάλειμμα ξεκινούν και πάλι σε φυσικούς χώρους στην Αθήνα και τη Λέσβο.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ