2022-08-31 13:29:23
Φωτογραφία για Πετάχτηκαν δέματα της Amazon έξω από το τρένο στον σιδηροδρομικό σταθμό. Βίντυεο
Το να παραγγέλνετε πράγματα μέσω Διαδικτύου έχει γίνει κανόνας αυτές τις μέρες και αν είστε ένας από αυτούς τους λάτρεις των ψώνια τότε αυτό το viral βίντεο μπορεί να σας προκαλέσει άγχος. Το κλιπ που έχει προκαλέσει τα φρύδια στο Διαδίκτυο παρουσίαζε αχθοφόρους να πετάνε απρόσεκτα δέματα ενώ ξεφόρτωναν ένα βαγόνι τρένου.

Το κλιπ, που ανέβηκε στο Twitter, έχει γυριστεί σε σιδηροδρομικό σταθμό και δείχνει δεκάδες συσσωρευμένα στην πλατφόρμα. Αρκετοί άνδρες φαίνονται να ξεφορτώνουν δέματα από ένα τρένο και να τα πετούν στον αέρα χωρίς να λαμβάνουν υπόψη την ασφάλεια του πακέτου. Σε ένα σημείο του κλιπ, ένα δέμα καταλήγει ακόμη και να χτυπήσει έναν ανεμιστήρα οροφής στο σταθμό αφού το πέταξε ο αχθοφόρος. Μπορούμε να δούμε πολλά από τα πακέτα που φέρουν το λογότυπο της Amazon. «Δέματα Amazon & Flipkart», έγραφε η λεζάντα.

Ένας εκπρόσωπος της Amazon είπε ότι το βίντεο ήταν από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους και έχουν ληφθεί διορθωτικά μέτρα. "Ως πελατοκεντρική εταιρεία, φροντίζουμε πολύ για την ασφαλή παράδοση όλων των πακέτων πελατών μας. Αυτό το βίντεο ήρθε στην αντίληψή μας τον Μάρτιο του 2022 και έχουν ληφθεί διορθωτικά μέτρα", είπε ο εκπρόσωπος.


Το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 2 εκατομμύρια προβολές στο Twitter και έχει σοκάρει τους χρήστες.



.

ndtv.com

sidirodromikanea.blogspot.com



sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ