2022-09-03 09:00:06
Φωτογραφία για Snik: Ο Πατέρας της ανήλικης που τραυματίστηκε μιλα για τα επεισόδια στο νυχτερινό κέντρο της Κατερίνη



Η ανήλικη, η οποία ήταν στο κλαμπ της Κατερίνης, όταν σημειώθηκαν τα άγρια επεισόδια μεταξύ της παρέας του trapper Snik και μίας άλλης παρέας, μετά από μία μέρα στο νοσοκομείο όπου -όπως μας λέει ο πατέρας της- «της έκαναν ράμματα στο πόδι, πάρα πολλά, έκοψε τον τένοντα», ο ίδιος ενημερώνει ότι η κόρη του επέστρεψε στο σπίτι «είναι καλά, αλλά πονάει και για έναν μήνα θα είναι ξάπλα στο κρεβάτι».  



Ο πατέρας της 17χρονης περιγράφει στο newsit.gr πώς η κόρη του τραυματίστηκε στα πόδια της: «Την έσπρωξαν και έπεσε πάνω στα τζάμια και την ποδοπάτησαν. Πέταξαν τραπέζια πάνω στην πίστα, έσπασαν μπουκάλια, ποτήρια και σκίστηκαν και τα δύο της πόδια».  



Φανερά φορτισμένος ο πατέρας λέει «δεν θέλω να θυμίζουμε στο παιδί τις καταστάσεις που έζησε». 



Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr μετά το άγριο επεισόδιο σε νυχτερινό μαγαζί της Κατερίνης που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης, έξι άτομα που τραυματίστηκαν από την συμπλοκή διακομιστήκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι τέσσερις επέστρεψαν σχεδόν αμέσως στα σπίτια τους, ωστόσο δύο άτομα, μεταξύ των οποίων και η 17χρονη, παρέμειναν στο νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία. Και η δεύτερη τραυματίας που παρέμεινε για νοσηλεία, πήρε εξιτήριο.  



Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ