2022-09-06 08:20:03
Φωτογραφία για Το δυνατό αντίο στην ΕΡΤ...

 



Ηχηρή ανατροπή και ραγδαία αλλαγή δεδομένων στην ΕΡΤ για το πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Ο Τζώνη δεν… πήρε το όπλο του για να αναλάβει τα ηνία της δημόσιας τηλεόρασης, όπως προαναγγέλλεται εδώ και δύο μήνες, αλλά αποφάσισε να πάρει… άλλο δρόμο.

Ο λόγος για τον Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος από τα τέλη Ιουνίου -όποτε παραιτήθηκε ο Γιώργος Γαμπρίτσος- βρισκόταν εν αναμονή για προκήρυξη της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, προκειμένου να αναλάβει επισήμως καθήκοντα. Το ζήτημα της τοποθέτησής του εθεωρείτο διαδικαστικό, καθώς κατά τα άλλα ο Τζ. Καλημέρης είχε συμφωνήσει να αναλάβει τη θέση.



Το καλοκαίρι, όμως, πέρασε και η προκήρυξη της θέσης από την πλευρά των πολιτικών ιθυνόντων δεν έγινε. Παράλληλα, το τηλεοπτικό στέλεχος με τη μακρά πορεία είχε και άλλες προτάσεις που του έκλειναν το μάτι. Η ανατροπή ήρθε πριν από λίγες ημέρες, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζ. Καλημέρης ενημέρωσε τη διοίκηση της ΕΡΤ ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο, καθώς συμπληρώνονται ήδη δύο μήνες αναμονής χωρίς να έχει προχωρήσει κάποια διαδικασία, ενώ η σεζόν ξεκινά άμεσα.



Από Real Life



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ