2022-09-06 21:30:54
Φωτογραφία για Ινδία: Χτυπήθηκε από τρένο αλλά επέζησε – Σοκαριστικό video
Ινδία: Η τρομακτική στιγμή όπου ένας έφηβος χτυπήθηκε από τρένο, καθώς περπατούσε κοντά στις γραμμές, καταγράφηκε σε video που φέρεται να αναρτήθηκε στο Instagram και έγινε viral.

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συνέβη προχθές (σ.σ. 4/9) κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Καζιπέτ στην πολιτεία Τελανγκάνα, στα νότια της χώρας.

Ο 17χρονος άνδρας, ο οποίος αναγνωρίζεται ως Ch Akshay Raj, κινηματογραφήθηκε από άτομο που ακούγεται να του μιλά στο βάθος.

Τοπικές αναφορές υποστηρίζουν ότι ο έφηβος βιντεοσκοπήθηκε για χάρη των Instagram Reels (σ.σ. εκεί «ανεβαίνουν» χιουμοριστικά ερασιτεχνικά videos).

Τον είδαν να περπατά πολύ κοντά στις γραμμές, με το κεφάλι κάτω και τα χέρια στις τσέπες, καθώς ένα τρένο πλησίαζε από πίσω του.

Κατόπιν, το τρένο τον χτύπησε, εκείνος βρέθηκε στο έδαφος και αυτός που τραβούσε το video άρχισε να ουρλιάζει, τρέχοντας παράλληλα προς τον νεαρό.


Επέζησε ο νεαρός από την Ινδία

Στα πλάνα φαίνεται να στάζει αίμα από το αυτί του θύματος, το οποίο διακομίστηκε στο κρατικό νοσοκομείο MGM από τη σιδηροδρομική αστυνομία.

Έπειτα, ο νεαρός διακομίστηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο από συγγενείς του.

Οι ιατρικές αναφορές περιγράφουν ως μη απειλητικά για τη ζωή τα τραύματα στο πρόσωπό του, ενώ παράλληλα κάνουν λόγο για ένα κάταγμα στο πόδι του.

Ο έφηβος δεν είχε ακούσει τις προειδοποιήσεις από τους σιδηροδρομικούς εργάτες, οι οποίοι πραγματοποιούσαν επισκευές στη γραμμή εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες, το φαινόμενο του TikTok, γνωστό ως «Luo Xiao Mao Mao Zi», έβαλε τέλος στη ζωή του καταναλώνοντας φυτοφάρμακα!

Το κορίτσι από την Κίνα προέβη στην τραγική αυτή πράξη, κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Μιλούσε για κατάθλιψη στα video που δημοσίευσε πρόσφατα, ενώ φέρεται να ενθάρρυνε ορισμένους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αυτοκτονήσουν.

sportime.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ