2022-09-08 23:21:55
Φωτογραφία για Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι θα συμβεί τώρα που πέθανε στο Μπαλμόραλ
Η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε σήμερα (8.9.2022) και ολόκληρη η Βρετανία βυθίστηκε στο πένθος. Είχε γίνει γνωστό πως, όταν φύγει από τη ζωή, θα τεθεί σε εφαρμογή η επιχείρηση «London Bridge» Σύμφωνα με τον Independent, πρόκειται για την «Επιχείρηση Μονόκερος», το σχέδιο που δημιουργήθηκε και αναθεωρείται τακτικά, για να διασφαλίζει γρήγορες και οργανωμένες διαδικασίες, για το ενδεχόμενο που η βασίλισσα πεθάνει στην κατοικία της στη Σκωτία.

Σύμφωνα με αυτό, με το θάνατο της Ελισάβετ το κοινοβούλιο της Σκωτίας αμέσως αναστέλλει τις εργασίες του. Το σώμα της θα μεταφερθεί στο Holyroodhouse όπου θα αναπαυθεί και στη συνέχεια στον Καθεδρικό Ναό του St Giles στο Royal Mile στο Εδιμβούργο.

Το σώμα της αργότερα θα κάνει το τελευταίο ταξίδι για το σπίτι, με το φέρετρό της να μεταφέρεται στον σταθμό Waverley της πόλης και από εκεί, με το Βασιλικό Τρένο στο Λονδίνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα παρόμοιο πρωτόκολλο θα ίσχυε αν η βασίλισσα πέθαινε στο Λονδίνο, γνωστό ως «Επιχείρηση: Γέφυρα του Λονδίνου», το οποίο δημιουργήθηκε προσεκτικά τη δεκαετία του 1960.

Όμως, τελικά, όπως φαίνεται, θα τεθεί σε εφαρμογή η «Επιχείρηση Μονόκερος» (Operation: Unicorn)…

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ