2022-09-16 08:55:04
Φωτογραφία για Τι αλλάζει τον Σεπτέμβρη στον Σασμό; Γιατί θα προβληθούν λιγότερα επεισόδια;

 



Μπορεί ο Σασμός να ξεκινά με φόρα, έχοντας σκοπό να τα σαρώσει όλα για ακόμη μια σεζόν, όμως τον Σεπτέμβρη, οι φανατικοί τηλεθεατές δεν θα τον «χορτάσουν» όπως θα θέλουν καθώς το ποδόσφαιρο μπαίνει ξανά σφήνα στο πρόγραμμα του ALPHA και στην prime time ζώνη ανατρέποντας την κανονική ροή.

Η μεγάλη πρεμιέρα της σειράς, θα πραγματοποιηθεί την Δεύτερα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00 το βράδυ και καθημερινά Δεύτερα έως και Πέμπτη την ίδια ώρα θα προβάλλεται για όλη την σεζόν. 

Την επόμενη εβδομάδα της πρεμιέρας, δηλαδή από 26 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, ο Σασμός δεν θα προβληθεί τέσσερις φορές την εβδομάδα αλλά δυο. Πιο συγκεκριμένα, την Δεύτερα 26 του μηνός και την Τρίτη 27 το πρόγραμμα του ALPHA στην prime time ζώνη σύμφωνα με το youfly αλλάζει λόγω ποδοσφαιρικών αγώνων.Την Δεύτερα θα μεταδοθεί ζωντανά ο αγώνας Αγγλία – Γερμανία ενώ την Τρίτη, Ελλάδα – Β Ιρλανδία. Την Τετάρτη 28 του μηνός, ο Σασμός επιστρέφει και πάλι στους δέκτες μας στις 21:00 το βράδυ!

 Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, πως την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00 το βράδυ, θα προβληθεί το πέμπτο επεισόδιο της σειράς με το επόμενο ραντεβού να δίνεται για την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου!







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ