2022-10-13 08:40:42
Φωτογραφία για Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν    το ταξίδι τους στην Κολομβία



O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Κολομβία και ανακαλύπτουν κρυφούς θησαυρούς στον δρόμο τους προς την Καρταχένα, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 17:45 στο OPEN.

Το ταξίδι είναι συγκλονιστικό και η εμπειρία μοναδική. Στη Ζιπακίρα μας παρουσιάζουν έναν καθεδρικό ναό 200 μέτρα κάτω από τη γη μέσα σε αλατωρυχείο, μένουν έκπληκτοι από την αρχιτεκτονική του σχεδίαση και θαυμάζουν τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας του Ροζαρίου. Στη συνέχεια επισκέπτονται τη Βίγια ντε Λέιβα και εντυπωσιάζονται από ένα παλιό αρχοντικό του 17ου αιώνα που έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο.



Επόμενη στάση η Σάντα Μάρτα, η πιο παλιά πόλη της Λατινικής Αμερικής, όπου μπαίνουν μέσα στη χασιέντα που άφησε την τελευταία του πνοή ο Σιμόν Μπολιβάρ. Επίσης, θαυμάζουν από κοντά το Εθνικό Πάρκο Ταϊρόνα, ένα αξιοθέατο φυσικής ομορφιάς!



Μία ανάσα πριν την Καρταχένα, μόλις 50 χιλιόμετρα πριν, εξερευνούν το Παλένκε, όπου οι περήφανοι κάτοικοί του έχουν κανόνα την αυτοπροστασία. Ένα επεισόδιο γεμάτο μοναδικές εμπειρίες και απολαυστικές «ΕΙΚΟΝΕΣ».



«ΕΙΚΟΝΕΣ»: ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:45 ΣΤΟ OPEN



 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ