2022-10-15 08:30:28
Φωτογραφία για Αποκλειστικά στο ERTFLIX «Ο Άγιος» η σειρά-ορόσημο, με τον Ρότζερ Μουρ



 Κομψός, γοητευτικός, γεμάτος αυτοπεποίθηση κυκλοφορεί με το λευκό του αυτοκίνητο και μοιράζει… δικαιοσύνη, σε ασπρόμαυρα και έγχρωμα καρέ. Ο «Άγιος» Ρότζερ Μουρ, σε μια από τις κορυφαίες ερμηνείες της καριέρας του, πολύ πριν ενσαρκώσει τον ρόλο του πράκτορα 007, ντύνεται ο Ρομπέν των Δασών του ασπρόμαυρου και έγχρωμου εγκλήματος και φέρνει στο ERTFLIX τη θρυλική σειρά του 1962.

«Ο Άγιος» αποτέλεσε μια από τις πρώτες σειρές αστυνομικής λογοτεχνίας που χάραξε τηλεοπτικά τον δρόμο για την εξέλιξη του είδους κι ένα σημείο αναφοράς της παγκόσμιας μυθοπλασίας στη μικρή οθόνη.



Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Μουρ, Σάιμον Τέμπλαρ, με την άψογη εμφάνιση και το στιλάτο του ντύσιμο, είναι κάθε άλλο παρά ένας συνηθισμένος ντετέκτιβ. Η σειρά παρουσιάζει την ιστορία ενός ανθρώπου που δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του και εμπλέκεται σε δύσκολες υποθέσεις, για το ευρύτερο καλό

. Ο χαρακτήρας που γεννήθηκε από την πένα του Leslie Charteris, ο οποίος έγραψε δεκάδες μικρές ιστορίες και έργα για τον ήρωα, από το 1928 μέχρι το 1964, ταξιδεύει τον κόσμο, με φόντο τη μαγεία του κλασικού. Σε έναν τηλεοπτικό κόσμο που η βία ήταν συχνά ανύπαρκτη και το κακό πολλές φορές απλώς υπονοούνταν, έρχεται για να πολεμήσει τη διαφθορά και το έγκλημα, προβάλλοντας το πρότυπο ενός μοναδικού, ακαταμάχητου ήρωα, που δεν υπάρχει πια.



Ο «Άγιος», Ρότζερ Μουρ, καλείται να επέμβει σε Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη, Νέα Υόρκη με τελευταία στάση του το… ERTFLIX!



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ