2022-10-15 05:40:28
Φωτογραφία για Ιδιαίτεροι και καλαίσθητοι τρόποι για να κρύψετε την ...τηλεόραση
Οι ογκώδεις συσκευές εικόνας και ήχου, που συνήθης βρίσκονται στο σαλόνι, ομολογουμένως δεν είναι και ό,τι πιο ...κομψό για την γενική αισθητική του χώρου. Ειδικά μια ...πολλών ιντσών τηλεόραση συχνά "καταστρέφει" διακοσμητικά το σημείο που είναι τοποθετημένη.

Ο βασικός τρόπος για να μπορέσετε να απομονώσετε οπτικά την τηλεόραση, τις ώρες που δεν λειτουργεί, είναι  η τοποθέτησή της στον τοίχο και στην συνέχεια το ...καμουφλάρισμα του σημείου με όποιο τρόπο είναι ο καταλληλότερος ανάλογα με τον χώρο και την γενική του διαμόρφωση και διακόσμηση.

Φυσικά και όλα τα καλώδια θα πρέπει επίσης να ...εξαφανιστούν, αν όχι σε μια επίσης επιτοίχια κατασκευή, τουλάχιστον με ένα ειδικό κανάλι καλωδίων. 

Ένα έπιπλο με κλειστό ντουλάπι είναι ο πιο απλός τρόπος για να κρύψετε την συσκευή τις ώρες που δεν λειτουργεί. 

Ιδιαίτερα λειτουργικά για την συγκεκριμένη χρήση είναι και τα κλασικά σύνθετα - μεγάλου μεγέθους έπιπλα, το επάνω μέρος των οποίων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως "κάλυμμα" της οθόνης ενώ το κάτω σαν κανονικός κλειστός χώρος αποθήκευσης. 


Μια παρόμοια και ιδιαίτερα καλαίσθητη επιλογή είναι η ειδική κατασκευή ενός πλαισίου - ντουλαπιού με μικρό βάθος που οριακά να καλύπτει την οθόνη, με διακοσμητικά πορτάκια ταιριαστά με τα υπόλοιπα ξύλινα έπιπλα και τν γενική διακόσμηση του χώρου. 

Καμβάδες ή και απλές κορνίζες κολημένες πάνω σε λεπτό ξύλο, ενωμένες μεταξύ τους με μεντεσέδες έτσι που να ανοιγοκλείνουν εύκολα. 

Μια επίσης πολύ ιδιαίτερη λύση που απομονώνει πλήρως την οθόνη χωρίς την χρήση κάποιου πρόσθετου επίπλου - ντουλαπιού. 

Τοποθετείστε την τηλεόραση στο σημείο ενός τοίχου που θα θέλατε να υπάρχει ένας καθρέφτης και είτε με τον ίδιο όπως παραπάνω τρόπο (πάνελς με μεντεσέδες) είτε με πορτάκια ντουλαπιού επενδυμένα με καθρέφτη δημιουργήστε το τέλειο διακοσμητικό καμουφλάζ για την οθόνη. 

Ένα απλό υφασμάτινο διακοσμητικό τοίχου, κρεμασμένο από μια βάση τύπου κυρτινόξυλου. 

Ο πιο απλός τρόπος για να κρύψετε την οθόνη της τηλεόρασης.

Ένα ντουλάπι - ξύλινο πλαίσιο με ζωγραφισμένα πορτάκια, που μοιάζει με πίνακας. 

Επιλέξτε ένα θέμα κατάλληλο με την γενική αισθητική του χώρου και κρύψτε την τηλεόραση με πραγματικά ξεχωριστό και καλαίσθητο τρόπο. 

 

Ένας χάρτης τοποθετημένος σε roll top μηχανισμό είναι επίσης ένας πρακτικός τρόπος για να κρύψετε την τηλεόραση, αν ταιριάζει στην γενική διακόσμηση του χώρου. 

Κρύψτε την οθόνη πίσω από ένα εντυπωσιακό μακραμέ διακοσμητικό τοίχου. 

Ιδιαίτερος και πολύ πρακτικός τρόπος ειδικά για συσκευές που βρίσκονται στον χώρο της κρεβατοκάμαρας. 

Απλά τραβάτε μπροστά τον βραχίονα - βάση τοίχου της τηλεόρασης, όταν αυτή λειτουργεί, και τον επιστρέφεται σε θέση εφαπτόμενη του τοίχου όλες τις υπόλοιπες ώρες. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ