2022-11-12 09:37:04
Φωτογραφία για Κούλλης Νικολάου για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Είναι τεράστιο ... »
Ο Κούλλης Νικολάου μίλησε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη συνεργασία που είχαν στη σειρά «8 Λέξεις».

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, αναφέρθηκε στην ευκαιρία που έδωσε ο ίδιος και ο Ανδρέας Γεωργίου στον Ντάνο να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Δώσαμε την ευκαιρία στον Ντάνο και μας έδωσε κι αυτός. Ήταν υπέροχος. Από το πουθενά, ο άνθρωπος ήταν σε ένα παιχνίδι και βγήκε νικητής με την αξία του, τις μυϊκές του ικανότητες, το μυαλό του. Ξαφνικά, πήρε ρόλο ηθοποιού», είπε αρχικά.

«Αυτό το πράγμα δεν είναι εύκολο, δεν το συναντάς εύκολα. Είναι τεράστιο μυαλό για εμένα κι έχει φοβερή αντίληψη. Ο Ανδρέας που τον είχε δοκιμάσει σε κάποια κείμενα, σενάρια, αν δεν αφουγκραζόταν τις δυνατότητές του, δεν θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, εξήγησε πως τον ίδιο δεν τον ενδιαφέρει αν ο άλλος είναι απόφοιτος κάποιας δραματικής σχολής, αλλά να είναι τίμιος άνθρωπος.

«Δεν με ενδιαφέρουν τα διπλώματα. Με ενδιαφέρει η ικανότητα, η τιμιότητα,το φιλότιμο κι η όρεξη να δοθεί επαγγελματικά σε κάτι. Τεράστια ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου δεν είναι απόφοιτοι δραματικών σχολών», είπε κλείνοντας.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ