2022-11-12 09:40:58
Φωτογραφία για Σπύρος Μπιμπίλας: Κόπηκε από το «The Crown» η σκηνή του
Ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν εμφανίστηκε στο πρώτο επεισόδιο της 5ης σεζόν του «The Crown» στο Netflix, καθώς επειδή ήταν πολλές οι σκηνές που έπρεπε να μπουν στο επεισόδιο, χρειάστηκε να γίνει δεύτερο μοντάζ και να φύγουν κάποια πλάνα που είχαν γυριστεί.

Όπως ανακοινώθηκε σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Στούντιο 4», η σκηνή κατά την οποία ο πρόεδρος του ΣΕΗ, θα υποδυόταν τον Γιάννη Λάτση την ώρα που υποδέχεται τον πρίγκιπα Κάρολο και την Νταϊάνα με τα δύο παιδιά τους, στη θαλαμηγό «Alexander» το καλοκαίρι του 1992 στην Ιταλία, δεν παρουσιάστηκε. Παρόλα αυτά, το όνομα του Σπύρου Μπιμπίλα εμφανίστηκε κανονικά στους τίτλους του πρώτου επεισοδίου.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μe αφορμή αυτό το γεγονός, βγήκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με τη συγκερκιμένη σκηνή:

«Ακούστε, είναι τόσα πολλά τα ωραία που κάνω που για μένα αυτό ήταν πάντα δεύτερο και γι’ αυτό σας έλεγα συνέχεια ότι δεν είναι τίποτα. Όμως, η σκηνή αυτή δεν υπάρχει. Υπάρχει το όνομά στους τίτλους, και φαίνομαι σαν μορφή. Η σκηνή κόπηκε για έναν λόγο που δε μου τον έχουν εξηγήσει, είναι πάρα πολύ ιδιαίτερος και δε μπορώ να επεκταθώ. Η σκηνή αυτή η πεντάλεπτη κόπηκε, οπότε πάμε παρακάτω. Δε θα δώσουμε άλλη συνέχεια σε αυτό το ζήτημα. Πληρώθηκα κανονικά. Θα ήθελα να παίζεται η σκηνή. Γίνεται συχνά να κόβονται σκηνές» ανέφερε ο ηθοποιός.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ