2022-11-13 23:35:11
Φωτογραφία για Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις σε Boho στυλ
Το όλο και πιο δημοφιλές Boheme ύφος στην χριστουγεννιάτικη ...εκδοχή του, τόσο στο κλασσικό πολύχρωμο στυλ όσο και σε πιο neutral αποχρώσεις.  

Οι εποχιακές διακοσμήσεις, γενικά, θα πρέπει να ταιριάζουν και να εναρμονίζονται στο ύφος που επικρατεί στην γενική διακόσμηση κάθε χώρου και στυλ όπως το Ethnic και το Boho, λόγω των ποικιλόμορφων ή και έντονα πολύχρωμων στοιχείων τους, είναι από τα πιο ιδιαίτερα σε αυτή την διαδικασία αφού πολλά από τα πιο συνήθη στολίδια - χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά είναι ελαφρά "αταίριαστα" με τα συγκεκριμένα στυλ.

Βεβαίως όσο πιο δημοφιλές γίνεται το Boho τόσο πληθαίνουν και οι επιλογές της αγοράς σε έτοιμα στολίδια ανάλογης αισθητικής, όμως οι χειροποίητες κατασκευές από νήμα και ύφασμα παραμένουν οι πιο καλαίσθητες. 

Ανεξάρτητα με το αν πρόκειται για πολύχρωμους ή σε neutral αποχρώσεις Boho χώρους και η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο συγκεκριμένο ύφος βασίζεται στα ίδια υλικά που γενικά το χαρακτηρίζουν. Το ύφασμα και τα φυτά - φυσικά στοιχεία.  


Οι χριστουγεννιάτικες μπάλες σε έντονα και όχι κλασσικά χριστουγεννιάτικα χρώματα όπως το ροζ, το πορτοκαλί, το μωβ ή το μπλε μπορούν να αποτελέσουν το βασικό ...υλικό στολισμού σε έναν αντίστοιχων αποχρώσεων Boho χώρο και κατά προτίμηση οι γυάλινες μπάλες, αφού γενικά το συγκεκριμένο στυλ χαρακτηρίζεται από την ...αγάπη του σε πιο φυσικά στοιχεία και υλικά από το πλαστικό. 

Υφασμάτινα, χάρτινα, γυάλινα και ξύλινα στοιχεία, στολίδια και διακοσμητικά σε συνδυασμό με φυσικό πράσινο είναι τα πιο ταιριαστά σε έναν χριστουγεννιάτικο Boho στολισμό. 



Ανάλογα με το πόσο έντονο Boho στυλ διαθέτει ο χώρος μπορείτε να επιλέξετε από απλές συνθέσεις με φυσικό πράσινο έως τον στολισμό ενός τεχνητού ...κάκτου από πράσινη γιρλάντα και την μετατροπή του, με χρωματιστά στολίδια και φωτάκια, σε ένα πολύ ξεχωριστό ...χριστουγεννιάτικο δέντρο :) 



Τα Μακραμέ, από τα πιο βασικά στοιχεία της Boheme διακόσμησης, μπορούν θαυμάσια να χρησιμοποιηθουν και για χριστουγεννιάτικο στολισμό με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Από διακοσμητικά τοίχου σε γιορτινά μοτίβα, απλά μεταλλικά στεφάνια σε συνδυασμό με μακραμέ στοιχεία και φυσικό πράσινο έως μακραμέ εντυπωσιακές ...μπάλες .  



Σε στυλ μακραμέ επιτοίχιων διακοσμητικών μπορούν να χρησιμοποιηθούν και φυσικά πράσινα στοιχεία-κλαδιά σε συνδυασμό με απλό νήμα-σπάγγο. 



Με πομ πομ, επίσης ...λατρεμένα του Boho, θα φτιάξέτε εντυπωσιακές γιορτινές συνθέσεις, γιρλάντες, κρεμαστά στολίδια, στοιχεία για χριστουγεννιάτικα στεφάνια κλπ.  



Μονοχρωμες μπάλες σε διάφορα χρώματα και αντίστοιχων αποχρώσεων πομ πομ μπορούν να συνδυαστούν σε όλα τα χριστουγεννιάτικα στοιχεία του χώρου για έναν πραγματικά εντυπωσιακό και χαρούμενο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο Boho αισθητικής.  



Με τους ίδιους τρόπους όμως τα πομ πομ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και οι φουντίτσες από νήμα, για χρήση κυρίως σε κρεμαστά στολίδια αλλά και γιρλάντες, για επιτοίχιες ή επιτραπέζιες διακοσμήσεις. 



Τυλίξτε απλές πλαστικές μπάλες με νήμα ή σπάγγο και δημιουργείστε εύκολα υφασμάτινα στολίδια σε απόλυτα Boho ύφος.

Με τον ίδιο τρόπο οι κώνοι από φελιζόλ ή και χαρτόνι θα μετατραπούν σε πολύ ιδιαίτερα διακοσμητικά δεντράκια.  



Μπάλες τυλιγμένες σε πολύχρωμα υφάσματα, όπως και οι υφασμάτινες μπότες με πρόσθετα στοιχεία από πομ πομ, κρόσια, φούντες κλπ. είναι απόλυτα ταιριαστά για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε Boho χώρους. 



Τα στολίδια - διακοσμητικά στοιχεία από τσόχα είναι επίσης μια εύκολη επιλογή, αφού μπορούν να δημιουργηθούν ακόμη και χωρίς την χρήση ραπτομηχανής ή και βελόνας, μόνο με κόλλα ή πιστόλι σιλικόνης.

Εδώ θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες και πολλές ιδέες για χριστουγεννιάτικες κατασκευές με τσόχα. 



Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με στοιχεία από χαρτί εδημερίδας επίσης ταιριάζουν πολύ στο συγκεκριμένο στυλ και είναι ιδιαίτερα οικονομικές και απλές στην κατασκευή τους. 



Τέλος, συνθέσεις - διακοσμήσεις που περιλαμβάνουν retro και vintage στοιχεία, όπως οι παλιές γυάλινες μπάλες και κορυφές είναι από τα στοιχεία που εύκολα βρίσκουν την θέση τους στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση χώρων διαμορφωμένων σε Boho ύφος.  



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ