2022-11-13 22:52:50
Φωτογραφία για INSTAGRAM HOMES: Alex Schäler
Μοντέρνο ύφος με εξαιρετικούς συνδυασμούς και εξίσου εντυπωσιακά καλαίσθητοι εξωτερικοί χώροι.  

Ένα πραγματικά καλαίσθητο σπίτι διαμορφωμένο με μοντέρνα επιλογές και κάποια πολύ ιδιαίτερης αισθητικής έπιπλα και στοιχεία.

Οι συνδυασμοί υλικών και αποχρώσεων είναι υποδειγματικοί, έτσι που ο χώρος να μην υπολείπεται αισθητικά σε "ζεστασιά" που πολύ συχνά απουσιάζει από χώρους διαμορφωμένου σε μοντέρνο ύφος και παρά τις κάποιες "υψηλού ρίσκου" επιλογές όπως για παράδειγμα η παντελής απουσία κουρτινών από τις πολύ μεγάλες τζαμαρίες.  

Οι γεωμετρικές φόρμες των επίπλων, η έντονη παρουσία του λευκού και οι παλ αποχρώσεις, η απουσία ογκωδών επίπλων,  το ενιαίο ξύλινο δάπεδο,  η λιτή διακόσμηση των τοίχων έτσι που η προσοχή να στρέφεται περισσότερο στα έπιπλα και τα όχι πολλά αλλά ιδιαίτερης αισθητικής αντικείμενα και ο συνδυασμός μεταλλικών και γυάλινων επιφανειών - αντικειμένων είναι τα βασικά στοιχεία που έχουν χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική διαμόρφωση. 

Ταυτόχρονα η αρχιτεκτονική του σπιτιού και ο τρόπος με το οποίο οι εξίσου πολύ όμορφα διαμορφωμένοι εξωτερικοί χώροι είναι ορατοί από το εσωτερικό συμβάλλουν σημαντικά στην όλη ατμόσφαιρα, σε ένα σπίτι που ενώ χαρακτηρίζεται από το φυσικό περιβάλλον είναι διαμορφωμένο με απόλυτα σύγχρονο design. 

https://www.instagram.com/dieartige/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ