2022-11-14 17:30:04
Φωτογραφία για Σπύρος Καίσαρης: Αποκλειστική συνέντευξη στον δορυφόρο



Γεννήθηκε στην Κέρκυρα τον Μάρτιο του 1999.  Το ταλέντο του στην μουσική ήταν έμφυτο και άρχισε να φαίνεται από τα παιδικά του χρόνια.

Έγινε ευρέως γνωστός μέσα από πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης χάρη στην μοναδική του φωνή την οποία ανακάλυψε και ο μουσικός παραγωγός Γιώργος Κυβέλλος.

Σύντομα κυκλοφόρησαν τα πρώτα του τραγούδια Tα "Χίλια Δάκρυα" και "Πολλά Μπορούν Να Συμβούν" (στίχοι-μουσική: Σπύρος Καίσαρης, παραγωγή: Γιώργος Κυβέλλος, Chris Soumka) από την Akti Music.

Με μεγάλη μας χαρά ήρθαμε σε επικοινωνία χαρίζοντάς μας μια αποκλειστική συνέντευξη:



Έμφυτο ταλέντο από μικρός Σπύρο. Μίλησε μας για τα πρώτα σου βήματα στην μουσική; Τι είναι αυτό που θεωρείς ότι σε κέρδισε;

Τα πρώτα μου καλλιτεχνικά βήματα έγιναν στις πρώτες τάξεις του δημοτικού, όταν ξεκίνησα να συμμετέχω σε γιορτές του νησιού μου τραγουδώντας παραδοσιακά κομμάτια. aΣτην μουσική μου παιδεία έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο η ένταξη μου στην χορωδία της Κέρκυρας. Δεν χρειαζόταν κάτι παραπάνω για να καταλάβω την επαγγελματική μου πορεία, η μουσική με κέρδισε από την πρώτη στιγμή και ειμαι αρκετά ευγνώμων για αυτο.

Υπήρξε στιγμή που κόντεψες να κάνεις πίσω στο τραγούδι; Και αν ναι τι ήταν αυτό που σε έκανε να συνεχίσεις; 

Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω πίσω στο τραγούδι. Όταν αγαπάς κάτι πραγματικά δεν πρέπει να το αφήνεις, όσο δύσκολο και αν φαίνεται στο τέλος ο επιμένων νικά. Εκτός βέβαια αν μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις, εκεί αλλάζει το πράγμα. Μπορεί να ασχολήθηκα και να σπούδασα κάποιο άλλο επάγγελμα αλλά ποτέ δεν σταμάτησα να βάζω την μουσική σε προτεραιότητα.

Υπάρχει κάτι στην μέχρι τώρα πορεία σου που θα άλλαζες αν γύρναγες τον χρόνο πίσω;

Η αλήθεια είναι ότι από την φύση μας σαν άνθρωποι πάντα αποζητούμε το καλύτερο σενάριο για την ζωή μας. Ωστόσο δεν θα ήθελα να αλλάξω κάτι τι και αν μπορούσα να γυρνούσα τον χρόνο πίσω. Οι επιλογές που έχω κάνει γίνανε με βάση τον χαρακτήρα μου και την προσωπική μου κρίση στο πως βλέπω τα πράγματα γύρω μου. Ακόμα και η διάσπαση του Κορονοϊού λειτούργησε θετικά σε εμενα μιας και τώρα νιώθω πιο αποφασισμένος και ώριμος για να κάνω τις σωστές επιλογές.



Η φωνή σου αγαπήθηκε γρήγορα τόσο μέσα από το τικ τοκ όσο και με την συνεργασία σου με την δισκογραφική «Ακτή music», Περίμενες αυτή την γρήγορη εξέλιξή;

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να εχω τέτοια ανταπόκριση από το κοινό σε τόσο χρονικό διάστημα. Η επίδραση που είχα στο κόσμο ήταν αρκετά θετική. Τα σχόλια και οι προβολές του τικ τοκ μου δίνανε το κίνητρο που χρειαζόμουν για να συνεχίσω να βγάζω βιντεάκια.

Μελλοντικές συνεργασίες που θα ήθελες να έχεις;

Υπάρχουν αρκετοί αγαπημένοι καλλιτέχνες που θα ήθελα να συνεργαστώ. Αυτή την περίοδο όμως εκπληρώνω ένα από τα όνειρα που είχα από μικρός,να δουλεύω μαζί με τον κ. Αντώνη Ρέμο. Είμαι πολύ χαρούμενος που στο ξεκίνημα μου μπορώ και συνεργάζομαι με ένα καλλιτέχνη σαν και αυτόν.

Τον ελεύθερο σου χρόνο τι είναι αυτό που σου αρέσει περισσότερο να κάνεις;

Στον ελεύθερο μου χρόνο προσπαθώ όσο το δυνατών να ασχολούμαι και με άλλα πράγματα εκτός από την μουσική. Μου αρέσει να ασχολούμαι με την γυμναστική και να αφιερώνω χρόνο σε ανθρώπους που χρειάζονται την συμβουλή μου.



Πως θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου με δύο λέξεις;

Συναισθηματικός και ευδιάθετος.

Και σήμερα σε βρίσκουμε στην Ακτή music όπου και ανήκουν τα δύο πρώτα σου τραγούδια. "Πολλά Μπορούν Να Συμβούν" και Χίλια Δάκρυα". Λίγα λόγια για αυτή την συνεργασία και τα δύο τραγούδια;

Καταρχάς να αναφέρω ότι η κυκλοφορία των δυο αυτών κομματιών έγιναν με την μουσική επιμέλεια του Χρήστου Σούμκα και με την υποστήριξη του Γιώργου Κυβέλου . Δυο πολύ ταλαντούχων και καταξιωμένων ανθρώπων στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας με πολλά χρόνια εμπειρίας στην δισκογραφία. Νιώθω πολύ τυχερός που μπόρεσα να συνεργαστώ μαζί τους. Αρχικά με το πρώτο μου κομμάτι «Χίλια δάκρυα» και στην συνέχεια με το «Πολλά Μπορούν να συμβούν». Σε μια εποχή που είναι δύσκολο να κυκλοφορήσει κανείς δικά του τραγούδια ο Γιώργος Κυβέλος έδειξε εμπιστοσύνη στις ικανότητες μου ενθαρρύνοντας με να συνεχίσω.



Ποιες θεωρείς ότι είναι οι βασικές μουσικές επιρροές σου;

Οι βασικές μου μουσικές επιρροές βασίζονται κυρίως πάνω σε τραγουδιστές της δικής μου εποχής. Μιχάλης Χατζηγιάννης , Αντώνης Ρέμος , Πασχάλης τερζής, αλλά και σε παλαιότερους όπως ο Αντώνης βαρδής, Γιάννης Πάριος και Γιάννης Πουλόπουλος.

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Τα σχέδια μου για το κοντινό μέλλον είναι η κυκλοφορία των κομματιών μου και η εμφάνιση σε κάποιο νυχτερινό κέντρο. Προσπαθώ όσο το δυνατών να σκέφτομαι μεθοδικά χωρίς να κάνω μεγάλα σχέδια για το μέλλον. Έχω πίστη στον εαυτό μου και πιστεύω ότι με αργά και σταθερά βήματα θα μπορέσω τελικά να πετύχω τους στόχους μου.



Σπύρο σε ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρηση της συνέντευξης και σου ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία...

doriforosnews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ