2022-11-15 23:19:54
Φωτογραφία για ..GOOD.BAD.. Χτίζονται Σπιτια με παλιά και φθαρμένα υλικά.



Με παλιά υλικά δε χτίζονται σύγχρονα σπίτια στην Πολιτική ζωή αυτού του τόπου.

Ας διαβάσουμε την άποψή του ..GOOD.BAD.. ο οποίος αναφέρει ότι καθημερινά ανακύπτουν και νέες πληροφορίες για την περιοχή και τις δημοτικές εξελίξεις, πάντα στα στέκια όσων γνωρίζουν τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά από τα μυστικά που όλοι μαντεύουν.

Η παρούσα δημοτική αρχή, έχει ρεκόρ θετικής δημοσιότητας σε τοπικό επίπεδο και μεγάλη αποδοχή σε περιφερειακό και κοινοβουλευτικό επίπεδο. Τα ηνία του Δήμου Ξηρομέρου αναλαμβάνει το 2019 ο συνδυασμός "ΞΗΡΟΜΕΡΟ -Δύναμη Ελπίδας -ανατροπή τώρα" του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη με ποσοστό 75,94%. Από τις πρώτες ημέρες οι δυσκολίες που αντιμετώπισε ήταν πολλές με προεξέχουσα την ταμειακή εικόνα του Δήμου Ξηρομέρου και το νοικοκύρεμα στα οικονομικά του Δήμου. Από τις πρώτες δηλώσεις του Δημάρχου ήταν «Στόχος μας να είμαστε χρήσιμοι και όχι απλά αρεστοί. Νοικοκύρεμα στα οικονομικά του Δήμου, σεβασμός στο δημόσιο χρήμα και μετρήσιμα αποτελέσματα». Επίσης στα θετικά είναι και η θέση του Δημάρχου, για τον τρόπο επικοινωνίας με τους πολίτες, και το γεγονός ότι επιδιώκει την πλήρη διαφάνεια και δημοσιότητα του δημοτικού συμβουλίου μέσα από τις ζωντανές μεταδώσεις των συνεδριάσεων.


Ο στόχος από την πλευρά της δημοτικής αρχής είναι να είναι χρήσιμοι και όχι απλά αρεστοί. Από την αντίπερα όχθη είναι οι υπόλοιποι συνδυασμοί και οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί σύμβουλοι, τα «εργαλεία» που θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από την αντιπολίτευση για τον έλεγχο είναι η καταγραφή των κακώς κειμένων σε έργα, σε αστοχίες και παραλείψεις, όπως και ο έλεγχος εάν ανταποκρίνεται επάξια στο θεσμικό της ρόλο η Δημοτική Αρχή, στηρίζοντας και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των δημοτών, χωρίς μεγαλοστομίες, υποσχέσεις και ανέφικτους στόχους. Οι δημότες βλέπουν και κρίνουν καθημερινά εάν ασκούν «ρηχή» ή «πολωτική» αντιπολίτευση χωρίς κανένα όφελος για την τοπική κοινωνία.

Οι συνεργασίες με τοπικά μέσα ενημέρωσης είναι πάντα θεμιτές, υπό ένα όμως όρο. Να γίνονται πάνω στις βασικές αρχές όπως αναφέρθηκαν πιο πάνω, και για τον έλεγχο της δημοτικής αρχής, και όχι σε συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες που μπορεί να είναι και φθαρμένες όπως δείχνει η εικόνα.

Οι δημότες βλέπουν και κρίνουν.

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ