2022-11-16 19:41:18
Φωτογραφία για ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης στη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου.





    Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, είναι σήμερα 16 Νοεμβρίου 2022 στη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου προκειμένου να ενημερωθεί, τόσο για τα έργα ασφαλτόστρωσης που έχουν ήδη τελειώσει όσο και για να βρεθεί ανάμεσα σε φίλους που του επιφυλάσσουν μία ζεστή υποδοχή.

Ένα ακόμα έργο γίνεται πραγματικότητα για την περιοχή του Ξηρομέρου καθώς ο δρόμος που περνά από τη Χρυσοβίτσα είχε να συντηρηθεί σε όλο το μήκος του και όχι τμηματικά ή με μπαλώματα από το μακρινό 1973.

Να επισημανθεί ότι ο κ. Φαρμάκης μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων, Θανάση Μαυρομμάτη και υπηρεσιακά στελέχη ήταν σήμερα το πρωί στα έργα που εκτελούνται στη γέφυρα Κατοχής και στο αντιπλημμυρικό έργο Λεσινίου, με τον περιφερειάρχη να δηλώνει ότι, «Συνεχίζουμε με ένταση τις πολλές παρεμβάσεις μας στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, αποκαθιστώντας προβλήματα ετών, αλλά και ενισχύοντας την ανθεκτικότητα του τόπου. Διαρκής στόχος μας, η ασφάλεια και η προστασία των πολιτών, αλλά και η ύπαρξη υποδομών που μπορούν να στηρίξουν τις προσπάθειες ανάπτυξης».


Στην ταβέρνα που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου είναι ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνης και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Προδρόμου Τάκης Παπούλιας.

Δείτε βίντεο από το δρόμο όπως αυτό έχει καταγραφεί πριν μερικές ημέρες, και πολλές φωτογραφίες από την συνάντηση.

 






 

 

ximeronews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ