2022-11-17 12:30:04
Φωτογραφία για Ήταν που πειράχτηκε ο ΑΝΤ1 με τις δηλώσεις Λίαγκα... -  Γιώργος Λιάγκας για Νίκο Κοκλώνη: «Αν θέλει οικονομικό σύμβουλο, έχω 2-3 να του συστήσω»
Απάντηση στον Νίκο Κοκλώνη έδωσε στον «αέρα» του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παραγωγός είχε ανταπαντήσει στον Γιώργο Λιάγκα, μετά τα όσα είπε εκείνος ότι «μπαίνει μέσα» 100 χιλιάδες ευρώ σε κάθε επεισόδιο του J2US.

«Τον ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές του. Αν χρειαστώ οικονομικό διευθυντή θα είναι ο πρώτος στον οποίο θα απευθύνω πρόταση», είχε ο Νίκος Κοκλώνης στην εφημερίδα On Time και στον Αλέξη Μίχα.

Το πρωί της Πέμπτης 17/11, ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν μου το είπε ένα πουλάκι, αλλά κάποιος από την εταιρία του Νίκου Κοκλώνη που συνεργάζεται. Μπράβο στον Νίκο που βάζει λεφτά από την τσέπη του για να κάνει ένα προϊόν, που άσχετα αν αρέσει ή όχι, και νούμερα κάνει και αισθητικά είναι άψογο γιατί το σκηνοθετεί ο Φωκάς Ευαγγελινός. Νομίζω ότι η συμφωνία με τον Alpha είναι να παίρνει 100 με 150 χιλιάδες ευρώ το επεισόδιο και ο ίδιος του στοιχίζει – και μπράβο του- 300 χιλιάδες ευρώ. Το είπα για καλό. Μπράβο που υπάρχουν άνθρωποι που για να παράξουν ένα ωραίο αποτέλεσμα, βάζουν λεφτά από την τσέπη τους.


Και βγήκε και μου απάντησε ότι αν ψάχνει οικονομικό σύμβουλο, θα με σκεφτεί. Να του πω ότι εγώ δεν γνωρίζω από οικονομικά, ένα ρεπορτάζ έδωσα και είναι πραγματικό. Αν δεν είναι, να βγει να το πει ο ίδιος. Αν θέλει οικονομικό σύμβουλο, έχω 2-3 να του συστήσω. Είναι πανέξυπνος επιχειρηματίας. Δεν νομίζω overall να χάνει λεφτά. Θετικό θα είναι το πρόσημο.

Μπαίνει μέσα, σας το λέω ξεκάθαρα! Μπαίνει μέσα. Δεν πειράζει, υπάρχουν κι άνθρωποι δημιουργοί…».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ