2022-11-21 22:02:37
Φωτογραφία για Ανάμεσα στις επιλογές, γνωστού ιστολογίου, το βιβλίο, περιπέτειες στην Κδαπούπολη - Ανοσοήρωες εναντίον Μικροβλαβερούληδων.

 



    Ανάμεσα στην πληθώρα βιβλίων, ξεχωρίζουν αρκετά για τον τρόπο αφήγησης, τη γλώσσα, τη δομή του κειμένου και την αποδοχή από το κοινό για το οποίο προορίζονται.

Στο ιστολόγιο texnesonline.gr η Στέλλα Πετρίδου, ανάμεσα στα πολλά νέα βιβλία που κυκλοφορούν στην αγορά γι' αυτή την εβδομάδα, επίλεξε και προτείνει αυτά που κέντρισαν περισσότερο την προσοχή και το ενδιαφέρον.

Ανάμεσα στις 7 βιβλιοπροτάσεις της ιστοσελίδας που ασχολείται και με το κομμάτι των βιβλίων, είναι και το βιβλίο, περιπέτειες στην Κδαπούπολη - Ανοσοήρωες εναντίον Μικροβλαβερούληδων, των Κωνσταντίνου Λίχνου, εκπαιδευτικών και παιδιών των ΚΔΑΠ Δήμου Ξηρομέρου των εκδόσεων Άπαρσις.

Σύμφωνα με την περιγραφή πρόκειται για ένα αρκετά ενδιαφέρον και διδακτικό παραμύθι, με ευχάριστη αφήγηση και με παιδαγωγικό χαρακτήρα, το οποίο με τη βοήθεια των εικόνων και των χρήσιμων πληροφοριών που παρέχει πληροφορεί τους μικρούς αναγνώστες για τη φύση των ιώσεων, τον τρόπο μετάδοσης και αντιμετώπισής τους, καθώς και την διαχρονική χρησιμότητα των Εμβολίων.

Το συγκεκριμένο βιβλίο έχει λάβει το βραβείο Κοινωνικής προσφοράς για την συμμετοχή του στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό καλλιτεχνικής έκφρασης, για τα Αντιβιοτικά & τα Εμβόλια που διοργάνωσε το ΕΔΔΥΠΠΥ, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εκστρατείας για τα Αντιβιοτικά & τα Εμβόλια, που πραγματοποιήθηκε από τον Ιανουάριο έως το Σεπτέμβριο του 2022.

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ