2022-11-21 22:18:06
Φωτογραφία για Ν. Παπαναστάσης: Το νέο ΝΣ κάνει πιο αντιδραστικό το θεσμικό πλαίσιο που έφτιαξαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ



      Τις ευθύνες και την υποκρισία των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ που μιλούν για τις παρακολουθήσεις χωρίς να θίγουν το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει και το οποίο έχουν ψηφίσει και εφαρμόσει και τα τρία κόμματα ως κυβερνήσεις κατήγγειλε ο Νίκος Παπαναστάσης αντισυνταγματάρχης ε.α. και βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στην τηλεόραση της «ERTnews» το βράδυ της Κυριακής 20 Νοέμβρη.



Αυτό το πλαίσιο το προστάτευσαν ως κόρη οφθαλμού σημείωσε ενώ μετά από πίεση του ΚΚΕ, μπήκαν στο κάδρο της συζήτησης και οι παρακολουθήσεις στο τηλεφωνικό του κέντρο από το 2016, που επιχείρησαν να το συγκαλύψουν.

Οσον αφορά τα παράνομα λογισμικά, σημείωσε ότι είναι σε ισχύ απόφαση της ΕΕ, που πάλι έχουν ψηφίσει όλα τα αστικά κόμματα και αναγνωρίζει το δικαίωμα της εμπορίας και χρήσης παράνομων λογισμικών τύπου Predator.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρθηκε και στο νέο νομοσχέδιο που βρίσκεται σε διαβούλευση, με το οποίο η κυβέρνηση αναγνωρίζει και χαρακτηρίζει το ισχύον θεσμικό πλαίσιο ελλιπές και αντί να το διορθώσει, το ενισχύει ακόμα παραπέρα σε αντιδραστική κατεύθυνση. Θωρακίζει το αστικό κράτος και τα συμφέροντα της δικτατορίας του κεφαλαίου απέναντι στα λαϊκά συμφέροντα ενώ με διάφορους παραπλανητικούς όρους, όπως των "εθνικών συμφερόντων" ή "εθνικών αναγκών", θα επιχειρηθεί να κατακρεουργηθούν λαϊκές κατακτήσεις. 

902.gr


VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ