2022-11-28 16:00:05
Φωτογραφία για Survivor All Star: Αυτοί είναι οι παίκτες που ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους  - Όλο το ρεπορταζ
To Survivor All Star βρίσκεται στην τελικά ευθεία και σταδιακά αποκαλύπτονται τα ονόματα που πρόκειται να συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Εδώ και αρκετό καιρό, κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναφέρονται στα ονόματα, που πιθανώς να βρεθούν για μία ακόμη φορά στον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα τις με πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα», ανακοινώθηκαν με ακρίβεια τα ονόματα που σίγουρα θα βρεθούν στο εξωτικό νησί και τα οποία έχουν ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες τους, για μία ακόμη αναχώρηση από την Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο ερωτηματικό έχει βρεθεί πάνω από το πρόσωπο του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο τα δημοσιεύματα τον θέλουν να αναλαμβάνει ρόλο coach.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του Alpha ανακοίνωσε, πως οι γυναίκες που έχουν υπογράψει είναι οι: Κατερίνα Δαλάκα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Αφροδίτη Σκαφίδα, Μελίνα Μεταξά, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ρία Κολοβού, Βρισηίδα Ανδριώτου, Καρολίνα Καλύβα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Νικολέτα Μαυρίδη, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Στέλλα Ανδρεάδου και Εύη Σαλταφερίδου, ενώ ανέφερε ότι θα μπουν και άλλες παίκτριες στο ριάλιτι.


Όσον αφορά στους άντρες, εκείνοι που έχουν υπογράψει είναι οι: Στέλιος Χανταμπάκης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μάριος Πρίαμος, Ηλίας Γκότσης, Ορέστης Τσάνγκ, Περικλής Κονδυλάτος, Ηλίας Μπόγδανος, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Κώστας Παπαδόπουλος, Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Πηλίδης, Τάκης Καραγκούνιας, ενώ Τριαντάφυλλος, Γιάννης Σπαλιάρας και Αλέξης Παππάς είναι τα τρία πρόσωπα που μέχρι στιγμής λένε πως δεν θα πάνε, αλλά πιθανολογείται πως θα μπουν αργότερα.

Να τονιστεί, ότι από τα ονόματα που αναφέρθηκαν μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», κάποια εξ αυτών, είχαν δηλώσει σε συνεντεύξεις τους, ότι δεν θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. 

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ