2022-12-03 14:30:06
Φωτογραφία για Τι τρέχει με το «Ό,τι αγαπώ» του Open;



Η πρόσφατη ανακοίνωση του Open για τη διακοπή της εκπομπής της Ίνας Ταραντου, σε συνδυασμό με την ξαφνική απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ έχει κάνει καχύποπτους τους τηλεοπτικούς συντάκτες.



Και δικαιολογημενα γιατί όταν μαθαίνουν ότι ένα project σταματάει ή ότι χάνουν τη δουλειά τους δημοσιογράφοι και τεχνικοί ανησυχούν μήπως ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες κινήσεις.



Αυτή τη φορά ο συναγερμός χτύπησε την εκπομπή του Γιάννη Μπέζου. Το «Ό,τι αγαπώ» είχε αυτή την εβδομάδα γύρισμα το οποίο ακυρώθηκε. Η πληροφορία μεταφέρθηκε με ταχύτητα του φωτός στους τηλεοπτικούς συντάκτες που ανησύχησαν μήπως μετά το «Εμείς» σταματήσει και η μουσική εκπομπή.



Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το γύρισμα ακυρώθηκε μεν αλλά γιατί αρρώστησαν κάποιοι ηθοποιοί που θα συμμετείχαν.

Και πήρε μερικές μέρες αναβολή μέχρι να οργανωθεί εκ νέου. Τι γίνεται όμως με την εκπομπή του Γιάννη Μπέζου; Παρόλο που τα νούμερα της εκπομπής δεν είναι τα αναμενόμενα, το Open φαίνεται ότι θέλει να τη στηρίξει.



Θεωρεί ότι είναι στολίδι για το κανάλι να έχει μια τέτοιου επιπέδου μουσική εκπομπή .

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν δρομολογηθεί ήδη τα γυρίσματα για τα εορταστικά «Ό,τι αγαπώ» γεγονός που καταδεικνύει ότι προς το παρόν ο σταθμός θέλει να έχει στο πρόγραμμα του τη συγκεκριμένη παραγωγή.



Πηγή: znews.gr – Γιάννης Πουλόπουλος



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ