2022-12-11 21:00:33
Φωτογραφία για Αποχή των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκάδας την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022



 



    Από 1/1 οι ελεύθεροι επαγγελματίες δέχονται ένα ακόμη πλήγμα με την αύξηση των ασφαλιστικών τους εισφορών σε ποσοστό περίπου 9%.

Ο Δ.Σ.Λ. συντασσόμενος με την πρόταση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων αποφάσισε την κήρυξη αποχής των μελών του στις 12/12, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας στην Αθήνα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκάδας στην έκτακτη συνεδρίαση της 7ης Δεκεμβρίου 2022 συντασσόμενο με την πρόταση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων για την κήρυξη αποχής  την 12η/12/2022, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας στην Αθήνα για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, αποφάσισε την αποχή των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκάδας από την άσκηση των καθηκόντων τους την 12η Δεκεμβρίου 2022, εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία του δικηγορικού σώματος για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών των Δικηγόρων από 1.1.2023.



Ο Πρόεδρος                                                     Η Γεν. Γραμματέας

Γεράσιμος Δ. Γαντζίας                                    Αικατερίνη Σ. Λούβρου

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ