2022-12-13 07:01:39
Φωτογραφία για Αντιπαράθεση Γ. Βαρεμένου με Χ. Θεοχάρη στον “ΣΚΑΙ”:
Ιδού τίνος είναι η Εύα Καïλή !

Το ερώτημα έθεσε ο βουλευτής Γιώργος Βαρεμένος στην εκπομπή “Αταίριαστοι” της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ. Αν η δράση της κ. Καïλή αφορούσε το εσωτερικό της χώρας, επρόκειτο ποτέ να ελεγχθεί ή να ανακριθεί και προφυλακισθεί;. Ως προς το τίνος είναι η κ. Καïλή, ο Γ. Βαρεμένος είπε: «Είναι ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Συμφωνώ ότι ήταν Δούρειος Ίππος της ΝΔ, αλλά στην Ελλάδα θα περιμέναμε μάλλον μέχρι να αλωθεί η Τροία για να αποκαλυφθεί….

Πριν δύο ημέρες, ο κ. Πέτσας δήλωσε σοκαρισμένος επειδή η κ. Καïλή είναι μία φρέσκια φωνή της σοσιαλδημοκρατίας. Λοιπόν: η κ. Καïλή ήταν το πουλαίν του εκσυγχρονισμού (ο θεός να τον κάνει…), που ο κ. Μητσοτάκης ετοιμαζόταν να υποδεχθεί στην ΝΔ την κατάλληλη επικοινωνιακά στιγμή. Τώρα εξαπολύει τα τρολς να προβάλουν την εξώφθαλμη απάτη ότι δήθεν η κ. Καïλή εντοπίσθηκε χάρη στις υποκλοπές. Λες και στην Ελλάδα δεν ισχύει εδώ και χρόνια ότι όποιος είναι ύποπτος για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση ή για αντεθνική δράση παρακολουθείται μετά από άδεια του εισαγγελέα. Το ερώτημα είναι αν στην Ελλάδα υπάρχουν δικαστές και αρχές ανάλογες με ευρωπαϊκές χώρες, όπως λχ το Βέλγιο.


Ο κ. Μητσοτάκης τρέχει ακόμη σαν ένοχος προκειμένου να μην απαντήσει στο ερώτημα: ο κ. Χατζηδάκης ήταν ύποπτος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ή για αντεθνική δράση; Πέντε φορές ανανεώθηκε η δίμηνη εισαγγελική άδεια παρακολούθησης επειδή άραγε υπήρχαν όλο και πιο νέα επιβαρυντικά στοιχεία; Αν ναι, ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να απαντήσει και να μην θεωρεί η σημερινή κυβέρνηση την Ελλάδα ως την μόνη αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους.»


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ