2022-12-16 10:24:39
Φωτογραφία για Βρέθηκε ο 19χρονος στη Θεσσαλονίκη
Σώος βρέθηκε τελικά ο 19χρονος που αναζητούνταν με SILVER ALERT στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Σεϊταντζόγλου, 19 ετών, την 04/12/22 εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τη δήλωση εξαφάνισης που κατέθεσε η μητέρα του στην ΕΛ.ΑΣ.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε το βράδυ της 13/12/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η υπηρεσία SILVER ALERT, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του Κοινωνικού Συναγερμού, έλαβε μαρτυρίες από πολίτες, που είχαν δει το SILVER ALERT και έδιναν την πληροφορία ότι ο 19χρονος, είχε θεαθεί να βρίσκεται στο σπίτι του. Η πληροφορία, αξιολογήθηκε και διαβιβάστηκε στην ΕΛ.ΑΣ., άνδρες της οποίας εντόπισαν τελικά τον αναζητούμενο σώο!

Η υπηρεσία Silver Alert με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.


Η υπηρεσία Silver Alert με την βοήθεια των 25 ομάδων διάσωσης, των 28.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα, των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών, φορέων και απλών πολιτών έχει κατορθώσει από το 2011 να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία ώστε να βρεθούν πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενημέρωση των πολιτών, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθεί κάθε άτομο που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως ηλικίας, χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

Η υπηρεσία Silver Alert στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει από το 2009 και όπως έχει αποδείξει έμπρακτα διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων.

Πελίνα Θεοδοσίου

Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ