2022-12-19 13:52:52
Φωτογραφία για Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις με Αλεξανδρινά
Απλές, καλαίσθητες και ιδιαίτερα γιορτινές ιδέες  για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση όχι μόνο με κόκκινα αλλά κάθε απόχρωσης Αλεξανρινά.  

Μια γλάστρα Ποϊνσέτιας, όπως είναι η βοτανολογική ονομασία του Αλεξανδρινού, ακόμη και απλώς τοποθετημένη σε ένα όμορφο κασπώ ή καλάθι είναι αρκετή για να προσθέσει μια ιδιαίτερα φυσική και όμορφη πινελιά στην χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα κάθε χώρου.

Εξίσου καλαίσθητες διακοσμήσεις μπορούν να δημιουργηθούν με μικρά φυσικά κλαδάκια αλλά και υφασμάτινα λουλούδια Αλεξανδρινού, αρκεί βεβαίως να πρόκειται για ποιοτικές και αισθητικά όμορφες απομιμήσεις. 

Συνδυάζοντας φυτά Αλεξανδρινού με φυσικά πράσινα κλαδιά, κουκουνάρια,  χριστουγεννιάτικες μπάλες, κεριά, κηροπήγια και φαναράκια  μπορούν να δημιουργηθούν πολύ όμορφες και απλές γιορτινές συνθέσεις κατάλληλες για τον στολισμό κάθε χώρου. 

Πολύ ιδιαίτερα και οικονομικά και τα πολύ μικρά φυτά - μινιατούρες, που τις ημέρες χριστουγέννων διατίθενται ακόμη και από μεγάλα super markets, για διακόσμηση του γιρτινού τραπεζιού. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ