2022-12-20 16:02:41
Φωτογραφία για Δεύτερη Θεία Λειτουργία και Εσπερινός Χριστουγέννων στο Αγρίνιο.



 Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνός στο πλαίσιο της ποιμαντικής αγωνίας του για την καλύτερη εξυπηρέτηση των λατρευτικών αναγκών των πιστών και ιδιαιτέρως των μικρών παιδιών και των νέων ζευγαριών αποφάσισε να τελεσθεί δεύτερη Θεία Λειτουργία κατά την εορτή των Χριστουγέννων στο Αγρίνιο.

Η δεύτερη Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, ώρες 09:00 – 11:00, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.

Ο Εσπερινός της Εορτής των Χριστουγέννων

Μια ακόμα λατρευτική ευκαιρία, ενόψει των Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, θα προσφέρει η τοπική μας Εκκλησία στους πιστούς της πόλεως του Αγρινίου.

Την παραμονή της μεγάλης Εορτής των Χριστουγέννων, Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 06:00 το απόγευμα, θα τελεσθεί η Ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού των Χριστουγέννων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου.

Στην Ακολουθία που τελείται για πρώτη φορά με αυτόν τον επίσημο και πανηγυρικό τρόπο θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός.

Θα συμμετάσχουν όλοι οι κληρικοί της πόλεως του Αγρινίου, ενώ τον θείο λόγο θα κηρύξει ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Επιφάνιος Καραγεώργος.

ximeronews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ