2022-12-27 20:13:20
Φωτογραφία για Η εταιρεία τρένων Great Journeys της Νέας Ζηλανδίας ξεκινά νέα δρομολόγια το 2023
Από τον Ιανουάριο του 2023, η εξερεύνηση των περιοχών της Νέας Ζηλανδίας με το τρένο θα γίνει ακόμα πιο εύκολη.

Η εταιρεία τρένων Great Journeys New Zealand θα κάνει το ντεμπούτο της στις νέες πολυήμερες εκδρομές της, επιτρέποντας στους επιβάτες να αποχωρήσουν και να απολαύσουν εμπειρίες με ξεναγό και διανυκτερεύσεις σε διάφορες τοποθεσίες.

Τα δρομολόγια κυμαίνονται από έξι έως 17 ημέρες και συνδέουν τρεις γραφικές διαδρομές τρένου -- το εκπληκτικό πανοραμικό τρένο TranzAlpine από το Christchurch στο Greymouth, το Northern Explorer μεταξύ Auckland και Wellington και τον Παράκτιο Ειρηνικό από το Picton στο Christchurch.

Οι εκδρομές θα περιλαμβάνουν εντοπισμό φαλαινών, δελφινιών και άλμπατρος στο Kaikōura, περιπέτεια κατά μήκος των βράχων Punakaiki και του φαραγγιού Hokitika στη δυτική ακτή και γευσιγνωσία κρασιού στην παγκοσμίου φήμης περιοχή Marlborough.

Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της περιήγησης Classic Style Tour μέσω των μεγαλύτερων πόλεων της Νέας Ζηλανδίας και των προορισμών της καρδιάς της Νέας Ζηλανδίας ή της περιήγησης Signature Style Tour, η οποία περιλαμβάνει ξενοδοχεία υψηλότερης ποιότητας και πρόσθετα αξιοθέατα.

edition.cnn.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ