2022-12-28 22:25:46
Φωτογραφία για Πολυτελές τρένο για το Μάτσου Πίτσου
Ονειρευτήκατε ποτέ να ταξιδέψετε στις Περουβιανές Άνδεις με ένα τρένο που είχε σαν πρότυπο τα αυτοκίνητα Pullman της δεκαετίας του 1920; Το τρένο Hiram Bingham όχι μόνο το κάνει δυνατό, αλλά μετατρέπει ένα μαγικό ταξίδι σε μια αξέχαστη εμπειρία, με εξατομικευμένες υπηρεσίες που φροντίζουν και την τελευταία λεπτομέρεια στο ταξίδι σας.

Ταξιδέψτε με το αποκλειστικό και πολυτελές τρένο Hiram Bingham και απολαύστε την κομψή τραπεζαρία, το αυτοκίνητο του μπαρ και το παρατηρητήριο, όπου μπορείτε να απολαύσετε το απαράμιλλο τοπίο στην ύπαιθρο πίνοντας ένα παραδοσιακό περουβιανό κοκτέιλ και ακούγοντας ζωντανή τοπική μουσική. Ξεκινήστε την εμπειρία σας με ένα κοκτέιλ καλωσορίσματος. Μόλις επιβιβαστείτε, ο Maître θα σας προσκαλέσει σε ένα γκουρμέ γεύμα. Το ταξίδι της επιστροφής περιλαμβάνει μια εξαιρετική γευστική εμπειρία στο δείπνο. Και στις δύο περιπτώσεις, μπορείτε να συνοδεύσετε τα γεύματά σας με ποτά (non-premium) και μια εξαιρετική επιλογή κρασιού. Στους ρυθμούς του περουβιανού cajón και των ντέφι, η ζωντανή παραδοσιακή περουβιανή και διεθνής μουσική θα δώσει τον τόνο σε όλο το ταξίδι για ένα αξέχαστο ταξίδι στην ακρόπολη του Μάτσου Πίτσου.


Ο ναύλος σας περιλαμβάνει ένα εισιτήριο λεωφορείου από το σταθμό προς το Μάτσου Πίτσου και το εισιτήριο για την είσοδο στην ακρόπολη με ξεναγό για όχι περισσότερα από 14 άτομα (στα αγγλικά ή τα ισπανικά). Περιλαμβάνει επίσης ένα απογευματινό τσάι στο Sanctuary Lodge, το ταξίδι της επιστροφής με λεωφορείο στο σταθμό και πρόσβαση στο VIP Lounge του σταθμού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι περιλαμβάνεται και τι δεν περιλαμβάνεται, ανάλογα με τον τύπο του ταξιδιού (μόνο εξερχόμενη, μόνο εισερχόμενη ή μετ' επιστροφής) συνιστούμε να διαβάσετε τις "Λεπτομέρειες υπηρεσίας" για το τρένο Hiram Bingham κάνοντας κλικ εδώ .

 Η διτροπική υπηρεσία Hiram Bingham περιλαμβάνει ιδιωτικό λεωφορείο που αναχωρεί από το σταθμό Wanchaq (βρίσκεται 5 λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης Κούσκο) και φτάνει στο Rio Sagrado, A Belmond Hotel . Από εκεί, οι επιβάτες επιβιβάζονται σε ένα τρένο για τον τελικό προορισμό τους: τον σταθμό Machu Picchu Pueblo. Η υπηρεσία Hiram Bingham λειτουργεί κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή. Το εισερχόμενο ταξίδι περιλαμβάνει μεταφορά με λεωφορείο προς τα ξενοδοχεία των επιβατών που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης Κούσκο.

Διακοσμημένα στο στυλ των καροτσιών Pullman της δεκαετίας του 1920, το καθένα έχει επιπλωθεί από γυαλισμένο ξύλο και ορείχαλκο με μεγάλες άνετες πολυθρόνες.

Το αυτοκίνητο του μπαρ είναι το τέλειο μέρος για να απολαύσετε ένα κοκτέιλ με τη συνοδεία ζωντανής περουβιανής μουσικής.

perurail.com

/sidirodromikanea.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ