2012-06-29 17:26:39
Φωτογραφία για Η ευκαιρία Σαμαρά για σταματήσει την γεονοκτονία (αυτοκτονίες) των Ελλήνων..
Δεν υπάρχει αυτοκτονία Έλληνα πολίτη λόγω χρεών,είναι εν ψυχρώ δολοφονία με θύτη ολόκληρο το σάπιο πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης.Ακόμα και οι αριστεροί που ρίχνουν τόνους δάκρυα για όλους και για όλα...είναι εξίσου συνυπεύθυνοι.Φτάνει κάποιος να δει τα οικονομικά των κομμάτων τους και θα καταλάβει τι "αριστερές" μάσες έκαναν τόσα χρόνια.

Ή τώρα ή ποτέ κύριε Σαμαρά.

Αν έχεις τα κότσια κάνε τα εξής 3 απλά πράγματα....για τους οφειλέτες σε Δημόσιο και τράπεζες.

1)Με νόμο που είμαι σίγουρος πως θα ψηφίσει ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ Μόνιμη ρύθμιση χρεών πρός το δημόσιο με ειδοποίηση προς τους οφειλέτες από 48 μέχρι 72 δόσεις άτοκα.

Επίσης στο ίδιο νομοσχέδιο να υπάρξει και η δυνατότητα να μπορεί κάποιος να ρυθμίσει τα χρέη του και προς τις τράπεζες...με δυνατότητα να μπορεί ο οφειλέτης να έρθει σε διακανονισμό με την τράπεζα για τις δόσεις και τον τόκο.


2)Παραγραφή μικρών οφειλών προς το δημόσιο που είναι πάνω από μια 10ετία..Δεν νομίζω να μπορεί κάποιος που εδώ και μια δεκαετία είχε ένα μαγαζάκι και έκλεισε για χίλιους δυο λόγους να μπορεί ειδικά αυτή την περίοδο να τα πληρώσει.

3)Διαχωρισμός των οφειλετών.Άλλο πράγμα να έχει κάποιος από 100χιλ και πάνω χρέη προς το δημόσιο.Και άλλο πράγμα να έχει από 10 μέχρι 30 χιλ.

Δεν χρειάζεται να διασύρει τον κοσμάκη ο ΣΔΟΕ και να κάνει πάρτι στα ΜΜΕ την ώρα που απασχολεί την μισή αστυνομική δύναμη για να συλλάβει ανθρωπάκια που δεν έχουν ούτε βρακί στον κώλο τους.

Τα λεφτά που θα μαζέψει το κράτος θα είναι περισσότερα από αυτά που θα πάρει τώρα..γιατί πολύ απλά δεν έχει κανένας να τα δώσει όπως τα ζητάτε.

Ενώ αν μπορούσε να έρθει ο οφειλέτης σε διακανονισμό,τότε θα ζοριστεί και θα τα δώσει για να ησυχάσει μια και καλή.

Αϊντε ξυπνάτε εκεί στην κυβέρνηση και μην ονειρεύεστε από τώρα διακοπές.

Γιατί ειδικά για φέτος δεν προβλέπεται.

Τα κεφάλια κάτω και δουλειά να σώσετε όσους περισσότερους μπορείτε.

Εκτός κι αν νομίζετε ότι ο κόσμος αντέχει να σας βλέπει στο ΣΤΑΡ να λιάζεστε στην Ψαρού και στην Πάρο και αυτοί να την βγάζουν στα μπαλκόνια και τα διαμερίσματα σκεπτόμενοι πως θα επιβιώσουν και πως θα πληρώσουν τις υποχρεώσεις της επόμενης μέρας που θα τους ξημερώσει...

Κωνσταντίνος Α.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διπλό χαστούκι για Μέρκελ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διπλό χαστούκι για Μέρκελ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ