2023-01-04 13:36:45
Φωτογραφία για Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό σε όχημα του ΟΣΕ στην Πάτρα
Φωτογραφία αρχείου

Ο εμπρησμός έγινε στο πλαίσιο διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας, Θάνου Χατζηάγγελου.

Σε διαδικτυακή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναρτήθηκε κείμενο για ανάληψη ευθύνης του εμπρησμού στο όχημα του ΟΣΕ, στην Πάτρα, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται: «Το βράδυ της 28 προς 29 Δεκέμβρη παραδώσαμε στις φλόγες ένα υπηρεσιακό βανάκι του ΟΣΕ στην περιοχή της Αγίας Σοφίας,στην Πάτρα ως μια μικρή συμβολή στον αγώνα του συντρόφου Θάνου Χατζηαγγέλου απεργού πείνας και δίψας απο 19/12. Συνειδητά επιλέξαμε την ημέρα αυτή κθώς είχε καλεστεί ημέρα πανελλαδικής αλληλεγγύης για τον Θάνο. Σύντροφε Θάνο κράτα γερά. Οι κρατούμενοι των ελληνικών φυλακών δίνουν εδω και έναν μηνα περίπου τον δικό τους αγώνα ενάντια στο νέο σοφρωνιστικό νόμο και για αυτό στοχοποιούνται. Εμείς, τα συντρόφια σας, από το δικό μας μετερίζι πράττουμε ως οφείλουμε με κάθε δυνατή ευκαιρία, υψώνοντας τις φλόγες της αλληλεγγύης, της εκδίκησης και της επίθεσης, ελπίζοντας αυτές να φτάσουν στις ανυποχώρητες συνειδήσεις σας και να σας φωτίσουν έστω και για λίγο τα δύσκολα βράδια της αιχμαλωσίας
. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Συντρόφια ας είναι αυτη η επίθεση μια μικρή υπενθύμηση σε σας και στο κράτος πως δεν θα αφήσουμε πότε τις θέσεις μας, δεν θα παραδώσουμε τα όπλα μας και τις συνειδήσεις μας στον εχθρό και θα επιτιθόμαστε κάθε φορά με νέα ορμή και με νέα λύσσα. Σύντροφε ΘΑΝΟ, σύντροφε ΚΩΣΤΑ, σύντροφε ΛΑΜΠΡΟ, σύντροφε ΦΩΤΗ, σύντροφε ΓΙΑΝΝΗ, σύντροφε ΙΑΣΩΝΑ , ο πόλεμος δεν τελείωνει καμία παράδοση καμία υποταγή. Αλληλεγγύη στον σύντροφο Alfredo Cospito και στους 11 Τουρκους αγωνιστές που βρίσκονται σε απεργία πείνας. Αυτη η επίθεση αφιερώνεται στον Κωστα Φραγκούλη.

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ & ΔΙΨΑΣ ΑΠΟ 19/12 ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΘΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΟΥ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ»

pelop.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ