2023-01-08 14:30:06
Φωτογραφία για Survivor All Star: Μεγαλύτερο του αναμενόμενου το ενδιαφέρον των διαφημιστικών εταιριών...
Το μεγάλο στοίχημα της τρέχουσας τηλεοπτικής περιόδου είναι για τον ΣΚΑΪ το All Star Survivor. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader πρόκειται για το ακριβότερο όλων των κύκλων που έχουν προβληθεί μέχρι σήμερα από το κανάλι του Φαλήρου και το κόστος ανέβηκε σημαντικά με πρωτοβουλία του ίδιου του Ατζούν Ιλίτζαλι ο οποίος ωστόσο έβαλε εξτρά ρήτρα τηλεθέασης εφόσον το πρόγραμμα έχει μέσο όρο άνω του 25% στο δυναμικό κοινό 18 – 54.

Ο πήχης όσον αφορά στην πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης είναι λίγο πιο πάνω από αυτό το ποσοστό και συγκεκριμένα περί του 28% με 30%. Το ριάλιτι κάνει πρεμιέρα σε προνομιακή ημερομηνία καθώς ο ανταγωνισμός λόγω της συμφωνίας των υπόλοιπων τηλεοπτικών σταθμών (κοινή έναρξη του prime time από την Κυριακή 15 Ιανουαρίου) πετάει λευκή πετσέτα για μια εβδομάδα. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως το πρώτο επεισόδιο μονταρίστηκε στα γραφεία της μητρικής Acun Medya στην Κωνσταντινούπολη και το παρακολούθησε και ο ίδιος ο Τούρκος παραγωγός.


Πάντως το ενδιαφέρον των διαφημιστικών εταιριών για το νέο κύκλο του Survivor ήταν μεγαλύτερο του αναμενόμενου. Απομένει να αποδειχθεί εάν θα επιβεβαιωθούν ή θα διαψευσθούν οι προσδοκίες της διαφημιστικής αγοράς. Πάντως στα υπόλοιπα κανάλια αυτή τη στιγμή δεν επικρατεί ιδιαίτερος προβληματισμός καθώς αρκετά στελέχη θεωρούν πως ναι μεν το «Survivor» θα κόψει ένα μεγαλύτερο κομμάτι στην πίτα της τηλεθέασης σε σχέση με αυτό που είχε o ΣΚΑΪ στο πρώτο μισό της σεζόν ωστόσο δεν θα καταφέρει να πάρει την πρωτοκαθεδρία από τη μυθοπλασία που αυτή τη στιγμή εκφράζεται κυρίως μέσα από τις παραγωγές του Mega και του Alpha.

Πάντως σε περίπτωση αποτυχίας του «All Star Survivor» θα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα επέλθουν μεγάλες διοικητικές αλλαγές στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ