2023-01-13 20:53:36
Φωτογραφία για Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη, Θ. Βασιλόπουλου με τον Πρέσβη της Πολωνίας, Artur Lompart
Η προώθηση των αγροτικών προϊόντων παράλληλα με την ενίσχυση των διμερών εμπορικών σχέσεων, κυριάρχησαν στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου με τον Πρέσβη της Πολωνίας στην Αθήνα, Artur Lompart, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος.. Ήδη υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας των δύο πλευρών από τον περασμένο Μάιο, όταν ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, είχε συναντηθεί με αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Πολωνίας με επικεφαλής τον Πρέσβη, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία αδελφοποίησης των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Δυτικής Πομερανίας.

Σε δηλώσεις του ο κ Βασιλόπουλος ανέφερε: «Οι συναντήσεις αυτές ενισχύουν τον ιδιαίτερα εξωστρεφή χαρακτήρα της Περιφέρειάς μας. Στόχος μας είναι να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο τις συνεργασίες μας για εμπορικές σχέσεις με χώρες που αναζητούν ποιοτικά αγροτικά προϊόντα».

Αξίζει να τονιστεί ότι στην συνάντηση συμμετείχε και ο Μιχάλης Ροδόπουλος, πρόεδρος συλλόγου Ελληνοουκρανικής Φιλίας «Ο Φάρος», όπου από την πλευρά του εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την ανθρωπιστική βοήθεια που προσέφεραν οι Πολωνοί σε Ουκρανούς πρόσφυγες του πολέμου.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ