2023-01-14 13:30:03
Φωτογραφία για Δημήτρης Αρβανίτης: Θα ήθελα να κάνω ταινία την υπόθεση της Πάτρας...
Ο Δημήτρης Αρβανίτης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον γάμο, την απιστία και ποιο γεγονός της επικαιρότητας θα ήθελε να μεταφέρει τηλεοπτικά.

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός μίλησε για τον θεσμό του γάμου και την απιστία.

«Ο θεσμός του γάμου είναι ξεπερασμένος, τελειώσαμε με αυτό, δεν έχει άλλο. Σαφώς και δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το φλερτ και τον έρωτα. Το 90% των ανθρώπων έχουν απιστήσει. Από τα 10 παιδιά, τα 4 δεν έχουν τον πατέρα που νομίζουν ότι έχουν. Έχω απιστήσει και το έχω παραδεχθεί στη σχέση μου. Η φίλη μου με έχει απατήσει και της είπα μπράβο αγάπη μου, δεν πειράζει», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Για τα τηλεοπτικά ανέφερε πως, «βλέπω ότι δεν υπάρχει διαδοχή στους παρουσιαστές στην τηλεόραση, έχει παγιωθεί ένα μεγάλο μέρος των παλιών. Σημασία δεν έχει πότε θα φύγει ο Γιώργος Παπαδάκης, αν θα φύγει ποιος θα την αντικαταστήσει και αν έχει την ίδια γοητεία».

Ποιο γεγονός της επικαιρότητας θα έκανε ταινία ο Δημήτρης Αρβανίτης;

«Αν με ρωτάτε ποια υπόθεση της επικαιρότητας, θα ήθελα να μεταφέρω στην οθόνη, είναι αυτή της Πάτρας, γιατί έχει τεράστιο εύρος ψυχολογικό και κοινωνικό», παραδέχθηκε κλείνοντας.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ