2023-01-26 14:38:38
Φωτογραφία για Πέμπτη, 26/1/2023: Εργασίες ημέρας

 



Γλώσσα: Με τη συνδρομή των αναρτήσεων των δύο τελευταίων μαθημάτων της ενότητας "Μουσική" (κάντε "Κλικ στη μάθηση" εδώ κι εδώ), συμπληρώνουμε τις εργασίες συντακτικού 4 και 5, στις σελίδες 56, 57 και 58 του Τ.Ε.. Επίσης, σε μια καθαρή κόλλα χαρτί (είτε από το ντοσιέ μας είτε σε Α4), χρησιμοποιώντας τα καλύτερά μας γράμματα, παρουσιάζουμε τους στίχους του αγαπημένου μας τραγουδιού (ελληνικού ή ξένου), μαζί με τους συντελεστές του (συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής). Τέλος, αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης της ενότητας 7, που θα γίνει την Πέμπτη, 2/2.

Σχολική ζωή: Σήμερα συμμετείχαμε σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την πρόληψη του παιδικού τραύματος, το οποίο μας υπενθύμισε τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε καθημερινά και, κυρίως, πώς να τους προλαμβάνουμε. Φωτογραφίες από τη δράση μπορείτε να δείτε ή να κατεβάσετε, κάνοντας "Κλικ στη μάθηση" εδώ.

Μαθηματικά και γεωγραφία: Αύριο Παρασκευή θα γίνουν τα μαθηματικά και η γεωγραφία, γι' αυτό και τα αντίστοιχα βιβλία έμειναν στην τάξη.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ