2023-01-30 14:49:11
Φωτογραφία για Γυναίκα γέννησε αγοράκι σε τρένο υψηλής ταχύτητας στη Γαλλία
Οι ταξιδιώτες σε ένα τρένο υψηλής ταχύτητας στη Γαλλία αντιμετώπισαν μια ασυνήθιστη καθυστέρηση σε έναν σταθμό το Σαββατοκύριακο - ενώ μια συνεπιβάτης γέννησε ένα αγοράκι, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η έγκυος άρχισε να αισθάνεται συσπάσεις λίγο μετά τη θέση της στο τρένο Παρίσι-Στρασβούργο, που διαχειρίζεται η γερμανική σιδηροδρομική εταιρεία Deutsche Bahn.

Ειδοποίησε το προσωπικό και το τρένο κρατήθηκε στο σταθμό Lorraine TGV στην πόλη Louvigny της ανατολικής Γαλλίας για να επιτραπεί σε μια ιατρική ομάδα να επιβιβαστεί στο πλοίο, η οποία στη συνέχεια γέννησε το μωρό, δήλωσε η Republicain Lorrain.

Από τους άλλους επιβάτες ζητήθηκε υπομονή κατά τη γέννηση του αγοριού Felix, η οποία διήρκεσε κάτι περισσότερο από 80 λεπτά.

Ο Φέλιξ ήταν «λίγο πρόωρος», σημείωσε η εφημερίδα.

Μητέρα και μωρό μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο από την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία ανέφερε αργότερα ότι και οι δύο ήταν καλά.

Η Republicain Lorrain είπε ότι όλοι αναρωτιούνται τώρα αν η γερμανική σιδηροδρομική εταιρεία θα έστελνε ένα δώρο γέννησης ή θα χορηγούσε στους νεότερους επιβάτες της δωρεάν ταξίδια στο δίκτυο.

english.alarabiya.net

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ