2023-01-30 14:30:02
Φωτογραφία για Ο Λιάγκας και η Καινούργιου είναι δύο αριστουργήματα της τηλεοπτικής τέχνης...
Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε για τις αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο. 

Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην εκπομπή της στο Action24, ενώ δήλωσε πως ίσως να μην ξανακάνει τηλεόραση στο μέλλον. 

Το “Καλύτερα αργά” ήταν ένα πείραμα που έγινε πέρυσι, πήγε συμπαθητικά και είπαμε να συνεχίσουμε να το συμπαθούμε. Θα το κάνω για λίγο καιρό ακόμα και είναι πιθανό να μην κάνω ξανά τηλεόραση. Τώρα που κάνουν όλοι συνεντεύξεις έχει αρχίσει και μου τη δίνει και λέω δεν θα κάνω άλλες. Το τηλεοπτικό μου καντήλι σβήνει», είπε  η Αθηναϊς Νέγκα.

Η Αθηναϊς Νέγκα αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Καινούργιου: «Θα πήγαινα να δουλέψω σε πάνελ γιατί θα ήταν διασκεδαστικό να το δω από κοντά. Δεν θα ήμουν καλή πανελίστρια, θα ήμουν η χειρότερη. Τα πάνελ με μαγεύουν με την άγρια ομορφιά τους. Ο Λιάγκας και η Καινούργιου είναι δύο αριστουργήματα της τηλεοπτικής τέχνης που μόνο ο ιστορικός του μέλλοντος θα είναι σε θέση να εκτιμήσει».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ