2023-02-06 14:30:04
Φωτογραφία για Γιώργος Λιάγκας: «Αν ενοχλεί η γκρίνια και η κριτική, να παίζουμε Survivor» - Γιατί όχι θα πούμε εμείς...
Ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες του μεταφέρουν σήμερα όλες τις πληροφορίες από διάφορα σημεία της Αττικής για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

Λίγη ώρα μετά την έναρξη της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά εκείνων που τον σχολίασαν στον περσινό χιονιά αρνητικά, επειδή έκανε ενημέρωση.

«Βλέπετε, αυτή είναι η δύναμη της τηλεόρασης κι αυτές είναι οι κρίσιμες στιγμές. Τώρα που ο κ. Αντώνης βγήκε και είπε ότι μία περιοχή στην Κηφισιά δεν έχει νερό κι επειδή το αντιλαμβάνεστε ότι μας έχουν ανοιχτά στο Μαξίμου, στα Υπουργεία, παντού, θα τρέξουν να το φτιάξουν. Για να μην πυροβολούμε… Λέω για την περσινή εβδομάδα που κάποιοι έλεγαν “γιατί βγαίνετε και κάνετε ενημέρωση”. Να παίξουμε Survivor και σήμερα, για να είστε χαρούμενοι. Άμα ενοχλεί η γκρίνια και η κριτική, να παίζουμε Survivor και σήμερα» είπε εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

ΣΧΟΛΙΟ: Μια πόλη που ζει η μισή Ελλάδα , να μην μπορεί να ανταπεξέλθει σε έναν χιονιά, είναι απλά γελοίο... Μάλλον κάποιοι είναι πολύ τεμπέληδες... Και για να μην παρεξηγηθούμε, είναι γενικό το σχόλιο κι όχι στην εκπομπή Πρωινό.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ