2023-02-13 07:39:16
Φωτογραφία για Ομόνοια: Συνελήφθη σεσημασμένος αλλοδαπός που έκλεβε συστηματικά επιβάτες του ΗΣΑΠ
Όπως ανακοινώνει η ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο ειδικής επιχειρησιακής δράσης του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για την πρόληψη και αποτροπή αξιόποινων πράξεων σε βάρος επιβατών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΕΤΡΟ-ΗΣΑΠ), το απόγευμα της 10ης Φεβρουαρίου συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΥΣΟΣ

Ο κατηγορούμενος από την αποβάθρα του σταθμού «ΗΣΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ», προσέγγιζε τους επιβάτες, εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό κατά την αποβίβαση αυτών από τους συρμούς.

Αστυνομικοί που έκριναν ύποπτες τις κινήσεις του 24χρονου, τον ακολούθησαν κατά το χρόνο που εξερχόταν από το σταθμό, όπου και πραγματοποίησαν έλεγχο.

Κατά τον έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του 2 κινητά τηλέφωνα και ρολόι, των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή, ενώ στερούνταν παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή του στη χώρα.

Μετά από ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι ένα εκ των κινητών είχε αφαιρεθεί λίγο νωρίτερα εντός συρμού.

Ο 24χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για εγκληματική οργάνωση, κλοπή, απειλή, απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

flash.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ