2012-06-29 22:09:00
Φωτογραφία για ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ «ΑΙΩΝΙΟΥΣ» Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΗΣ Α1
Χωρίς τους «αιώνιους» θα διαπραγματευτεί ο ΕΣΑΚΕ το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο του πρωταθλήματος της Α1.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", στην χθεσινή (28/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λίγκας ο Γιώργος Χαλβατζάκης ενημέρωσε τα μέλη, που εκπροσωπούν τις ομάδες, ότι οι Ολυμπιακός και ΠΑΟ έχουν συμβόλαιο με την διαφημιστική εταιρεία «Taff» για τα επόμενα δύο χρόνια και πως η διαπραγμάτευση για το τηλεοπτικό συμβόλαιο των υπόλοιπων 12 ΚΑΕ θα γίνει χωρίς την συμμετοχή των δύο «αιωνίων» αντιπάλων, κάτι, που εκ των πραγμάτων, δυσκολεύει την προσπάθεια για να βρεθεί τηλεοπτική «στέγη» για τις υπόλοιπες 12 ομάδες και με ικανοποιητικούς όρους.

Ο νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, ωστόσο, θεωρεί ότι οι διοικήσεις των Ολυμπιακού και ΠΑΟ δεν θα μείνουν αμέτοχες στην προσπάθεια να βρεθεί τηλεοπτικό συμβόλαιο για τις υπόλοιπες 12 ομάδες και πως θα πιέσουν με τις διασυνδέσεις τους για να μην... τιναχτεί το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν στον αέρα.

Αυτό γιατί εάν οι υπόλοιπες ομάδες της Α1 δεν εξασφαλίσουν έσοδα από την τηλεόραση το πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής χρονιάς δεν θα αρχίσει...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ