2023-02-14 11:39:38
Φωτογραφία για Τρίτη, 14/2/2023: Εργασίες ημέρας

 



Σχολική ζωή: Αρχικά να ενημερώσω ότι αύριο Τετάρτη, 15/2, λόγω της απεργίας που έχει κηρυχθεί από τη Δ.Ο.Ε., το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό, καθώς υπάρχει καθολική συμμετοχή. Ακόμη, σήμερα μοιράστηκε στα παιδιά το θεατρικό που θα παίξουμε ενόψει της γιορτής της 25ης Μαρτίου. Το διαβάζουμε προσεκτικά, ώστε την Πέμπτη να γίνει η πρώτη φωναχτή ανάγνωση και η ανάθεση των ρόλων. Πρέπει να το έχουμε πάντα στον φάκελό μας, γιατί οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να κάνουμε πρόβα.

Γλώσσα: Αρχικά, αφού συμβουλευτούμε τη γραμματική και το συντακτικό από το σπιράλ τετράδιό μας ή  προηγούμενες αναρτήσεις (εδώ, εδώ κι εδώ), συμπληρώνουμε τις εργασίες 3, 7 και 9, στις σελίδες 66, 68 και 70 του Τ.Ε. Ειδικότερα, στην εργασία 9, προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε ονοματικές φράσεις για τους κανόνες λειτουργίας βιβλιοθήκης που θα φτιάξουμε. Τέλος, έως και την Τετάρτη, 22/2, συμπληρώνω το έντυπο βιβλιοπαρουσίασης, που μοιράστηκε στην τάξη, με το αγαπημένο μου βιβλίο.

Μαθηματικά: Λύνουμε τις ασκήσεις και τα προβλήματα της επαναληπτικής φωτοτυπίας που δόθηκε στην τάξη, μιας και τη Δευτέρα, 20/2, θα γράψουμε το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης στην 5η ενότητα (κεφάλαια 25 - 32). Χρησιμοποιούμε για εξάσκηση - επανάληψη και το υλικό της αντίστοιχης ανάρτησης.

Ιστορία: Το προγραμματισμένο για αύριο επαναληπτικό ιστορίας μεταφέρεται για την Παρασκευή, 17/2.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ