2023-02-14 18:12:57
Φωτογραφία για Γρηγόρης Θεοδωράκης  : Δεν θα επιτρέψουμε την  υποβάθμιση και το κλείσιμο  του Νοσοκομείου Μεσολογγίου



Το Εθνικό Σύστημα Υγείας υποβαθμίζεται καθημερινά. Τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, όλες οι μονάδες υγείας της Αιτωλοακαρνανίας βρίσκονται σε οριακή κατάσταση....... Ειδικά το Νοσοκομείο Μεσολογγίου έχει εγκαταλειφθεί πλήρως, με αποτέλεσμα χιλιάδες κάτοικοι των περιοχών του Μεσολογγίου, του Αιτωλικού, των Οινιαδών, της Ναυπακτίας, του Ξηρομέρου να βρίσκονται σε απόγνωση.

Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Απαιτούμε ισχυρό και ποιοτικό Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Απαιτούμε την άμεση στελέχωση και ενίσχυση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου. Είναι θέμα ζωής. Είναι θέμα αξιοπρέπειας. Είναι αναγκαία συνθήκη για να μπορέσει αυτός ο τόπος να πάει μπροστά. Είναι αναγκαία συνθήκη για να παραμείνουν οι νέοι άνθρωποι στον τόπο μας.

Σε πείσμα όσων επιδιώκουν τη διάλυση του ΕΣΥ προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων και το κλείσιμο του νοσοκομείου Μεσολογγίου δίνουμε ηχηρή απάντηση: Δεν θα περάσουν τα σχέδιά τους! Αύριο Τέταρτη 15/2/2023 συμμετέχουμε μαζικά στις κινητοποιήσεις για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

(Ώρα 12:00: Συγκέντρωση στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και πορεία, ώρα 13:00: Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία).

Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας. Να μην λείψει κανείς!

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ